Frequently asked questions

Onko Kellarilla PA-laitteistoa?


Kulttuurikellarilla on perusäänentoistolaitteisto (kaiuttimet, mikseri, mikrofoneja). Ota tarvittaessa yhteyttä, kysy tarkemmin ja kerro äänentoistotarpeistasi: slnkulttuurikellariry@gmail.com
Saako omaan tilaisuuteen tuoda omat kahvi- ja ruokatarjoilut, entäpä alkoholijuomat?


Alkoholitarjoilusta Kulttuurikellarin ravintolassa ja salissa vastaa Kulttuurihanat ay. Omien alkoholijuomien nauttiminen ei sovi valitettavasti lainkaan. Ruokatarjoiluista voi neuvotella ravintolan kanssa, siihen on sovittavissa useita eri vaihtoehtoja.
Onko tila esteetön?


Kulttuurikellarin ravintolatila on täysin esteetön ja sinne pääsee suoraan pääovesta. Tilassa on inva-WC. Muita tiloja pyritään muokkaamaan tulevaisuudessa mahdollisuuksien mukaan. Kulttuurikellari on kahden kerroksen tila, jossa lava, permanto, useita portaikkoja ja nouseva katsomo. Kaikkialle ei voida taata esteetöntä kulkua. Salin puolelle on jo nyt mahdollista kulkea avustettuna sisäpihan puolelta muutaman porrasaskelman kautta. Meille voi ilmoittaa (slnkulttuurikellariry@gmail.com / 044 799 1102), mihin tilaisuuteen ja mihin kellonaikaan saapuu paikalle, niin apua järjestyy!
Haluan tulla esiintymään Kellarille! / Ottakaa tämä artisti keikalle!


Cool! Savonlinnan Kulttuurikellari ry:n pääasiallinen tehtävä on ylläpitää tilaa, pitää siitä huolta ja vuokrata sitä tapahtumajärjestäjille. Emme siis pysty vastaamaan yksittäisiin esiintyjäkyselyihin. Tapahtumia Kellarilla järjestävät lukuisat paikallistahot ja yksittäiset tapahtumajärjestäjät. Myös Kellarin ravintola järjestää Kulttuurikellarilla tapahtumia. Mahdollisuuksien mukaan voimme auttaa sopivan tapahtumajärjestäjän löytämisessä, tai voit järjestää tapahtuman itse! Lue lisää Tilan varaus -välilehdeltä. Käytännössä maksat vuokran Kulttuurikellarille ja voit pitää pääsylipputulot itselläsi.
Mistä saan liput tapahtumiin?


Kysy lippuja suoraan tapahtuman järjestäjältä. Useimmiten tapahtumatietojen yhteydessä kerrotaan myös varausmahdollisuudesta. Savonlinnan Kulttuurikellari ry ei välitä pääsylippuja tapahtumiin. Salin ovella tapahtumajärjestäjän lipunmyynti alkaa pääsääntöisesti tuntia ennen tapahtuman alkua. Kellarin ravintolan tiskiltä lippuja myydään ainoastaan tapahtumiin, jotka järjestää Kellarin ravintola eli Kulttuurihanat ay.
Saako juomia viedä salin puolelle?


Ilman muuta! Se on jopa suositeltavaa. Myös Kulttuurikellarin sali on anniskelualuetta ja siellä voi nauttia ruokia ja juomia vapaasti. Toivomme ainoastaan, ettei nousevassa katsomossa nautita juomia.
Onko Kulttuurikellari auki silloin kun siellä ei ole tapahtumia?


Kyllä! Kulttuurikellarin ravintola palvelee normaalien aukioloaikojen mukaan. Poikkeus- ja kesäaukioloajoista tiedotetaan mm. Facebook-sivullamme.

Usein kysytyt kysymykset

O2120774.JPG