top of page

ke 13. maalisk.

|

Olavin Jazz ry

Annemari Kivimäki & Palomylly (TESTI)

Nykykarjalaista haitari-trancea! Anne-Mari Kivimäki: haitari, laulu Pekko Käppi / Piia Kleemola: jouhikko, viulu, rumpu, laulu Ville Rauhala: kontrabasso, laulu Pauliina Saarman: äänitekniikka Liput 15/12 € tuntia ennen ovelta tai nettilippu.fi

Annemari Kivimäki & Palomylly (TESTI)
Annemari Kivimäki & Palomylly (TESTI)

Paikka & aika

13. maalisk. 2019 klo 19.00

Olavin Jazz ry

Tietoa tapahtumasta

Anne-Mari Kivimäki on Tampereella asuva freelance-muusikko ja säveltäjä. Hän on kehittänyt venäläisen Notka-haitarin ympärille yhtyeitä ja monitaiteellisia soivia taideteoksia ja luonut oman soittotyylin, nykykarjalaisen haitari-trancen. Anne-Mari Kivimäki & Palomylly soittaa musiikkia Karjalan tanssimailta, niin että karmuuni laulaa, pokoiniekat nousevat ja lanteet heiluvat Kontokin kulmilla.

Yhtye tulkitsee ja tunnelmoi musiikkia Kivimäen keväällä 2018 julkaistulta Ilja-albumilta. Albumi päättää taiteelliseen tutkimukseen liittyvän Suistamo-sarjan, johon kuuluvat levyt Aikapyörä (2013), Pahan laulu (2014), Lakkautettu kylä (2015) ja Suistamon Sähkö (2015).

Kivimäen Lakkautettu kylä -albumi valittiin vuoden kansanmusiikkilevyksi 2015 ja vuonna 2016 levy huomioitiin Saksassa arvostetulla Preis der Deutschen Schallplattenkritik -palkinnolla. Anne-Mari Kivimäki sai tunnustusta Suistamo-sarjan työstään ja voitti vuoden artisti -palkinnon Suomen ensimmäisessä Etnogaalassa vuonna 2017.

Anne-Mari Kivimäki: haitari, laulu

Pekko Käppi / Piia Kleemola: jouhikko, viulu, rumpu, laulu

Ville Rauhala: kontrabasso, laulu

Pauliina Saarman: äänitekniikka

Liput 15/12 € tuntia ennen ovelta tai nettilippu.fi

Järj. Olavin Jazz ry

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page