top of page

ke 03. tammik.

|

Savonlinnan Kulttuurikellari

Anttoni Salminen - Luonnon Kaipuu: Yksinäisyys ja Melankolia

Tervetuloa Anttoni Salmisen "Luonnon Kaipuu" -näyttelyyn, joka kuljettaa katsojan matkalle luonnon kauneuteen ja melankolian pehmeisiin varjoihin. Näyttely on avoinna 3.1.2024 - 2.2.2024 ravintolan aukioloaikoina TI-TO 16-22 (23) ja PE-LA 16-24 (01). Vapaa pääsy!

Takaisin etusivulle
Paluu
Anttoni Salminen - Luonnon Kaipuu: Yksinäisyys ja Melankolia
Anttoni Salminen - Luonnon Kaipuu: Yksinäisyys ja Melankolia

Paikka & aika

03. tammik. 2024 klo 16.00 – 02. helmik. 2024 klo 23.00

Savonlinnan Kulttuurikellari , Anttoni Salminen

Tietoa tapahtumasta

Anttoni Salminen

Luonnon kaipuu: Yksinäisyys ja Melankolia

Tervetuloa "Luonnon Kaipuu" -näyttelyyn, joka kuljettaa katsojan matkalle luonnon kauneuteen ja melankolian pehmeisiin varjoihin. Tämä näyttely on taiteellinen tutkielma siitä, miten luonto ja yksin kulkeminen voi toimia ehtymättömän inspiraation lähteenä ja samalla apuvälineenä ihmisen vaikeille tuntemuksille.

Anttoni Salminen on 28-vuotias, itseoppinut digitaalitaiteilija, jonka tiet johtivat keski-suomesta Savonlinnan runsaiden antimien äärelle puolivahingossa.

Anttonin töiden keskiössä on luonto, sen kauneus ja monimuotoisuus. Hän käyttää taidettaan välineenä välittääkseen sen rauhan, mysteerin ja voiman, joka löytyy luonnon piilotetuista kulmista. Teokset heijastelevat myös yksinäisyyden tunnetta, joka voi kietoutua ihmismielen mutkikkaaseen maisemaan. Anttoni ei näe yksinäisyyttä välttämättä negatiivisena kokemuksena, vaan pikemminkin tilana, joka tarjoaa mahdollisuuden introspektioon ja syvempään yhteyteen ympäröivän maailman kanssa. Teoksillaan hänen pyrkimyksensä on kutsua katsoja pohtimaan elämän kauneutta ja sen lyhytkestoista luonnetta.

Näyttely on avoinna 3.1.2024 - 2.2.2024 ravintolan aukioloaikoina TI-TO   16-22 (23) ja PE-LA  16-24 (01). Vapaa pääsy!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page