top of page

su 06. lokak.

|

Atik Ismail kumpp.

Atik Ismail: Älli Bälli

Älli Bälli -monologi perustuu Atik Ismailin omaelämäkertaan Pelimies ja nähdään nyt Savonlinnassa "Unplugged"

Takaisin etusivulle
Palaa
Atik Ismail: Älli Bälli
Atik Ismail: Älli Bälli

Paikka & aika

06. lokak. 2019 klo 15.00 – 16.30

Atik Ismail kumpp.

Tietoa tapahtumasta

Tampereen Teatterikesässäkin vastikään nähty Älli Bälli on saanut osakseen runsaasti positiivista palautetta, Teatteriryhmä Lataamo on esittänyt sitä menestyksekkäästi useilla paikkakunnilla. Esitys perustuu Atik Ismailin omaelämäkertaan Pelimies. Nyt esitettävä Älli Bälli toteutetaan "Unplugged". 

Tarina kulkee läpi vuosikymmenten Atik Ismailin elämänkaareen sijoittuvien tapahtumien kautta. Munkkiniemen maisemista Haagan syleilyihin, Istanbulin ja Bagdadin kautta Savoon.

Älli Bälli on saanut kosolti ja kiitosta rohkeudesta ja avoimuudesta. Kipeätkin aiheet ja riippuvuudet käsitellään huumoria unohtamatta. Yleisen saunan Siff limunaadi vaihtuu nuoruusvuosina hedelmäviini Corditaan. Muhammad Ali, Kai Pahlman ja Woodstockin festivaalit iskevät tulta tempperamenttiseen tataarin. Mutta juhlimiset ja ystävyydet rockmuusikkoiden kanssa aiheuttavat päänvaivaa eri tahoille. Pallo ei pysy enää hallussa ja aktiiviura on loppusuoralla. Löytyykö pelastus ja mistä!? Esitys on rankka, raju, mutta rohkea ja rehellinen tilitys eletystä elämästä, huumoria unohtamatta.

Liput: 20 e / 15 e (eläkeläiset, työttömät, opiskelijat)

Ennakkovaraukset ja lisätiedustelut: atikismail.hjk@gmail.com tai 045 1333 911

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page