top of page

to 18. tammik.

|

Olavin Jazz

Aurora Hentunen Quintet

Aurora Hentunen on arvostettu ja monipuolinen pianisti-säveltäjä, joka tuo kotimaisen jazz-kvintettinsä ensimmäistä kertaa Savonlinnaan! Klo 19:00, liput 20/18 € ennakkoon nettilippu.fi ja ovelta puoli tuntia ennen.

Takaisin etusivulle
Paluu
Aurora Hentunen Quintet
Aurora Hentunen Quintet

Paikka & aika

18. tammik. 2024 klo 19.00 – 21.00

Olavin Jazz, Nova Records, Savonlinnan Kulttuurikellari

Tietoa tapahtumasta

Aurora Hentunen (piano, koskettimet), Ukko Heinonen (tenorisaksofoni, efektit), Joona Kilponen (trumpetti), Veli-Matti Silanterä (basso), Ville Luukkonen (rummut)  

Aurora Hentunen on arvostettu ja monipuolinen pianisti-säveltäjä, joka tuo kotimaisen jazz-kvintettinsä ensimmäistä kertaa Savonlinnaan 18.1.2024. Hentunen tunnetaan oman yhtyeensä liidaamisen lisäksi sävellystöistään mm. eri Big Bandeille ja jousikokoonpanoille. Hentunen on julkaissut kaksi albumia, Second Spring (2018) ja Frost (2019). Konsertti rakentuu kolmannen albumin Little Furtherin (2024) ympärille.  Little Further heijastaa viime vuosia kestävän ajanjakson tapahtumia ja niiden aiheuttamaa olotilaa, pakotettua kollektiivista pysähtymistä ja epätietoisuutta tulevasta. Albumin musiikki ohjaa kuitenkin lempeästi jatkamaan omaa matkaa ja luottamaan huomiseen.  "Hentusen musiikillisessa maailmassa vakuuttaa nimenomaan yhtyeen käyttö säveltäjän työkaluna. Tahtoo sanoa, että jokainen muusikko on tärkeä, ja alati vaihtelevassa kudoksessa valokeila kohdistuu kehen milloinkin. Kuunnellaan yksilöllisiä ääniä tai erilaisten pienyhdistelmien keskusteluita, ja kaikkien yhteisellä joukkovoimalla ollaankin sitten jo tosi vahvoja." (Suomijazz.com / Pentti Ronkanen 7.11.2023)   

Liput 20/18 € ennakkoon nettilippu.fi ja ovelta puoli tuntia ennen. 

Lipunmyyntilinkki: https://www.nettilippu.fi/fi/event/oj_2024_1  

Järjestää: Olavin Jazz. Yhteistyössä: Nova Records, Savonlinnan Kulttuurikellari

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page