top of page

la 13. toukok.

|

Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Euroviisukisakatsomo: Finaali suorana Liverpoolista

Tule seuraamaan Kellarin salin isolta screeniltä, kun Suomi ottelee viisuissa. Vapaa pääsy! Ravintola palvelee koko illan.

Euroviisukisakatsomo: Finaali suorana Liverpoolista
Euroviisukisakatsomo: Finaali suorana Liverpoolista

Paikka & aika

13. toukok. 2023 klo 22.00 – 14. toukok. 2023 klo 1.00

Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Tietoa tapahtumasta

Euroviisufinaali järjestetään Englannin Liverpoolissa lauantaina 13.5. ja lähetetään suorana Yle Areenasta. Savonlinnan Kulttuurikellari ry järjestää koko kaupungin yhteisen kisakatsomon ja finaali heijastetaan näyttävästi salin seinään. Virittäydu tunnelmaan ja tule jännittämään porukalla! Lähetys alkaa klo 22.00. Suomea kisoissa edustaa Käärijä kappaleella Cha Cha Cha. Eurovision laulukilpailun semifinaalit järjestetään 9. ja 11. toukokuuta ja kilpailu huipentuu 13.pv finaaliin.

Savonlinnan Kulttuurikellari täyttää toukokuussa 5 vuotta. Yhteisölliseksi kulttuuritilaksi tehty paikka tarjoaa puitteet monenlaisille matalankynnyksen tilaisuuksille. Olet tervetullut sellaisena kuin olet! Myös Kellarin ravintola palvelee koko illan ajan. Ravintolan listalla on mm. hyvä valikoima viinejä, alkoholittomia mocktaileja, paikallista olutta, erikoiskahveja, haudutettua teetä sekä maukasta syötävää iltapalahengessä. Ja tänä iltana Kellarin ravintolasta saat tilattua tietysti myös Piña Coladan!

Mahdolliset pöytävaraukset ravintola@kulttuurikellari.com.

Vapaa pääsy!

Kuva: Nelli Kenttä, UMK

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page