top of page

pe 17. toukok.

|

Joona Kinnunen

Henrik!, Ghosts on TV, Nasu ja Penkojaiset, Luukas Oja

Ainutlaatuinen kattaus uutta savonlinnalaista ja helsinkiläistä nousevaa taiderockia Kulttuurikellarin keväässä. Lauteilla nähdään illan aikana kaiken kaikkiaan neljä yhtyettä indien, punkin ja vaihtoehtoisen uuden suomirockin saralta.

Registration is Closed
See other events
Henrik!, Ghosts on TV, Nasu ja Penkojaiset, Luukas Oja
Henrik!, Ghosts on TV, Nasu ja Penkojaiset, Luukas Oja

Paikka & aika

17. toukok. 2019 klo 18.00 – 20.30

Joona Kinnunen

Tietoa tapahtumasta

Versace Henrikinä Suomen keikkapaikat räjäyttänyt HENRIK! julkaisi kenties aikamme kohutuimman ja kokeellisimman hardcore -albumin Vanhan Testamentin viime lokakuussa. Yhdeksänhenkisen bändin kanssa kiertueelle suunnannut ryhmä nähdään kesän isoimmilla festareilla kuin myös intiimeillä klubikeikoilla ympäri Suomen. "Henrik! bändeineen on arvaamattomampi kuin yksikään punkbändi, jonka keikalla olen hetkeen ollut.” - Helsingin Sanomat.

Ghosts on TV on melankolinen indie- ja post-rock -yhtye Helsingistä. Edellisellä "Silo" 7"-singlellään mm. Soundilta, Rumbalta, YleX:lta ja Radio Helsingiltä kehuja kerännyt kuusikko on tunnettu kaihoisasta äänivallista ja hauraasta tunnelmasta. Unenomaisella otteellaan aikalaisistaan erottunut yhtye on ehtinyt koluamaan klubeja aina baareista Tavastialle, sekä ulkomaille Pietariin. Yhtye julkaisee uutta musiikkia toukokuun 2019 tienoilla.

Nasu ja Penkojaiset on Savonlinnan taidepiirien tuore iskelmäpohjainen outolintu. Timo Kuutin koskettavat tekstit haikean ja paikoitellen progehtavan yhtyeen taustoittamana ovat löytäneet nopeasti vannoutuneen ja odottavan yleisön Helsingistä ja Savonlinnasta.

Luukas Oja on energinen punk -yhtye, jota esim. YleX on ehtinyt vertaamaan alkuaikojen PMMP:hen. Räväkkä liveasenne ja genren stereotypioiden haastaminen on vienyt bändin kovaan nousukiitoon, ja yhtye on jo lämpännyt mm. Litku Klemettiä sekä esiintynyt Tavastialla.

Liput 10€ ovelta

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page