top of page

to 09. marrask.

|

Riihisaari Blues

ILTA MUSEOLAIVOILLE: Edu Kettunen & Mika Kuokkanen & Olli Haavisto

Tämänvuotisen Riihisaari Blues -tapahtuman käynnistää torstaina 9.11. ILTA MUSEOLAIVOILLE. Liput: 40 € Ennakkoon Riihisaaresta: Riihisaari – Savonlinnan museo / asiakaspalvelu, sähköpostitse: riihisaari@savonlinna.fi ja puhelimitse 044 417 4466

Takaisin etusivulle
Paluu
ILTA MUSEOLAIVOILLE: Edu Kettunen & Mika Kuokkanen & Olli Haavisto
ILTA MUSEOLAIVOILLE: Edu Kettunen & Mika Kuokkanen & Olli Haavisto

Paikka & aika

09. marrask. 2023 klo 19.00 – 21.30

Riihisaari Blues, Saimaan purjehdusmuseoyhdistys ry.

Tietoa tapahtumasta

ILTA MUSEOLAIVOILLE:

EDU KETTUNEN & MIKA KUOKKANEN & OLLI HAAVISTO

Riihisaari Blues

Liput: 40 € (tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Riihisaaren museohöyrylaivojen hyväksi)

Ennakkoon Riihisaaresta: Riihisaari – Savonlinnan museo / asiakaspalvelu, sähköpostitse: riihisaari@savonlinna.fi ja puhelimitse 044 417 4466

Tämänvuotisen Riihisaari Blues -tapahtuman käynnistää torstaina 9.11. ILTA MUSEOLAIVOILLE. Riihisaaren museohöyrylaivoille omistetussa, erityisessä konsertti-illassa esiintyy kova muusikkokolmikko EDU KETTUNEN, MIKA KUOKKANEN JA OLLI HAAVISTO. Savonlinnan Kulttuurikellarilla järjestettävän konsertin tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Riihisaaren museon ainutlaatuisten, yli 100-vuotiaiden museohöyrylaivojen kunnostukseen.

EDU KETTUNEN & MIKA KUOKKANEN & OLLI HAAVISTO

Edu Kettunen on yksi Suomen rakastetuimmista laulaja-lauluntekijöistä. Hänen monista klassikkokappaleistaan on tullut lähes kansanlauluja, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle. Yli kymmenen soololevyn ja mittavan soolouran lisäksi Kettunen on tullut tunnetuksi myös erinomaisena biisinkirjoittajana. Kautta koko uran Edun lauluissa on soinut humaani ja lämmin sanoma. Tarinankertojana hän on omaa luokkaansa, ja hänen tyylinsä nojaa vahvasti amerikkalaiseen lauluntekijäperinteeseen. Kappaleiden tarinat ovat tarkkasilmäisiä otoksia elämän erikoisista tavallisuuksista. Ja totta kai tarinoissa on myös paljon autoja ja koiria! Kun Edulta kysyttiin, olisiko hän halukas tulemaan mukaan museohöyrylaivojen hyväksi järjestettävään konserttiin, vastaus oli selvä: ”Tästä ei voi kieltäytyä!”

Mika Kuokkanen on monipuolinen laulaja-kitaristi ja tuttu Hoedown-yhtyeen lisäksi muun muassa J. Karjalaisen Lännen-Jukka -kokoonpanosta ja yhteistyöstään Ninni Poijärven kanssa. Mika on tehnyt kappaleita omien levyjensä ja Hoedown-yhtyeen lisäksi esimerkiksi Eero Raittiselle, Ninni Poijärvelle, Sami Saarelle ja Emma Salokoskelle.

Olli Haavisto ammattimuusikoittemme ehdotonta aatelia ja arvostetuimpia steel-kitaristejamme, ja hän on toiminut sessiomuusikkona useiden suomalaisten kevyen musiikin artistien albumeilla. Noin 50-vuotisen uransa aikana Haavisto on soittanut noin 1850 kappaleella noin 600 albumilla ja on lisäksi toiminut tuottajana noin 50 albumilla.

Kokoonpano:

Edu Kettunen: kitara & laulu

Mika Kuokkanen: kitara & laulu

Olli Haavisto: kitara

RIIHISAARI BLUES 9.–12.11.2023

Riihisaari, Savonlinna

Riihisaari Blues on Savonlinnan museon oma, jokavuotinen bluesmusiikin festivaali. Tapahtuman suunnittelusta ovat vastanneet bluesmuusikko Ismo Haavisto ja museonjohtaja Nikke Kaartinen. Visuaalisesta ilmeestä vastaa Jani Mahkonen ja juomatarjoiluista Kulttuurihanat. Tapahtuman järjestävät Riihisaari – Savonlinnan museo ja Saimaan purjehdusmuseoyhdistys ry. yhteistyökumppaneineen. Tapahtumaa ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto / Etelä-Savon rahasto ja Savonlinnan kaupunki.

Tapahtuman liput ovat ennakkoon myynnissä Riihisaaressa. Lippuvaraukset ja tiedustelut: Riihisaari – Savonlinnan museo / asiakaspalvelu, sähköpostitse: riihisaari@savonlinna.fi ja puhelimitse 044 417 4466.

Järjestäjät: Riihisaari Blues ja Saimaan purjehdusmuseoyhdistys ry.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page