top of page

to 27. huhtik.

|

Maija Anttila & Sirkka Kosonen

Improtreffit!

Savonlinnalaiset muusikot Maija Anttila ja Sirkka Kosonen houstaavat satunnaisia vapaan improvisaation iltoja! Improtreffeillä lavalla on tilaa myös spontaaneille osallistujille, eli jos vapaa improvisointi kiinnostaa, niin saavu paikalle soittimesi kanssa!

Takaisin etusivulle
Paluu
Improtreffit!
Improtreffit!

Paikka & aika

27. huhtik. 2023 klo 20.00 – 21.30

Maija Anttila & Sirkka Kosonen, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Tietoa tapahtumasta

Savonlinnalaiset muusikot Maija Anttila (klarinetit/elektroniikka) ja Sirkka Kosonen (laulu/kanteleet) houstaavat satunnaisia vapaan improvisaation iltoja Kellarin ravintolassa ja muuallakin. Jokaisille improtreffeille kutsutaan mukaan vierailevia muusikoita ja muita esitystaiteilijoita improvisoimaan Maijan ja Sirkan kanssa.

Huhtikuun improtreffeille Kellarin ravintolassa saadaan vieraaksi sellisti Tapani Heikinheimo, joka on diplomisellisti, musiikin tohtori, pedagogi ja aktiivinen esiintyjä. Hänen taiteellinen ja tutkimuksellinen työskentelynsä on keskittynyt vuorovaikutuksen intensiteetin havainnointiin.

Improtreffeillä lavalla on tilaa myös spontaaneille osallistujille, eli jos vapaa improvisointi kiinnostaa, niin saavu paikalle soittimesi kanssa!

Tapahtumat ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia. 

Improtreffit järjestetään yhteistyössä Kulttuurikellarin kanssa.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page