top of page

pe 05. huhtik.

|

Olavin Jazz

IV Saimaa Jazz Festival – Trio Tanguango

Savonlinnalainen Trio Tanguango on yksi Suomen johtavia argentiinalaisen tangon ja tango nuevon yhtyeitä! Liput 20/18 € ennakkoon nettilippu.fi ja ovelta puoli tuntia ennen.

Takaisin etusivulle
Paluu
IV Saimaa Jazz Festival – Trio Tanguango
IV Saimaa Jazz Festival – Trio Tanguango

Paikka & aika

05. huhtik. 2024 klo 19.00 – 21.00

Olavin Jazz , Nova Records, Savonlinnan Kulttuurikellari

Tietoa tapahtumasta

Pe 5.4. klo 19.00, Savonlinnan Kulttuurikellari IV Saimaa Jazz Festival – Trio Tanguango 

Gardel, Piazzolla  

Trio Tanguango: Susanna Mieskonen-Makkonen (viulu), Kirsi Laamanen (harmonikka), Maija Teikari (piano)  

Liput 20/18 € ennakkoon nettilippu.fi ja ovelta puoli tuntia ennen. Huom! Lippujen ennakkomyynti päättyy puoli tuntia ennen konserttia eli klo 18.30.  Lipunmyyntilinkki: https://www.nettilippu.fi/fi/event/oj_2024_1-2-2-2-2-2-2-2 

Savonlinnalainen Trio Tanguango on yksi Suomen johtavia argentiinalaisen tangon ja tango nuevon yhtyeitä. IV Saimaa Jazz Festivalin avajaiskonsertti on osa trion eri puolille Suomea ja Eurooppaa ulottuvaa konserttikiertuetta, jolla yhtye juhlii 10-vuotista taivaltaan. Konsertissa kuullaan argentiinalaisten Carlos Gardelin ja Ástor Piazzollan sekä ranskalaisen Jérôme Naulaisin tangoja juuri julkaistulta trion kolmannelta albumilta Très Tango! sekä trion kahdelta ensimmäiseltä albumilta Tanguango ja Hotel Tango.  Trio Tanguangon muodostavat pitkän linjan ammattimuusikot Susanna Mieskonen-Makkonen, Kirsi Laamanen ja Maija Teikari. Trio on esiintynyt viime vuosina kotimaan lisäksi mm. Georgiassa, Saksassa, Unkarissa ja Venäjällä. Trion sovituksista ja levytuotannoista vastaa Matti Makkonen.  

Trio Tanguangon Très Tango! -albumi julkaistiin loppukesällä 2023 CD- ja Vinyyliformaatissa. Sille on taltioitu yhdeksän argentiinalaisen Ástor Piazzollan (1921-1992) tangoa ja yksi ranskalaisen Jéröme Naulaisin (1951-) tango. Yhtyeen kahta edellistä albumia (Tanguango, 2015 ja Hotel Tango, 2017) ovat kiittäneet niin yleisö kuin kriitikot ja ne ovat saaneet hyvin soittoaikaa erilaisilla radiokanavilla niin koti- kuin ulkomailla. Yhtye on myös julkaissut kolme musiikkivideota. Kotimaan ja Euroopan lisäksi Trio Tanguango on konsertoinut pandemia-aikana etänä Etelä-Amerikan tangomaissa Argentiinassa, Paraguaissa ja Uruguaissa.

Järjestää: Olavin Jazz. Yhteistyössä: Nova Records, Savonlinnan Kulttuurikellari 

Trio Tanguangon musiikkivideot: www.youtube.com/watch?v=mZ53Mi3HgO0 (Tanguísimo) https://www.youtube.com/watch?v=qomiI7B04FI (Tango del Ángel) www.youtube.com/watch?v=0oXkA4dXHcg (Contrabajeando)

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page