top of page

la 20. heinäk.

|

Jussi Syren & The Groundbreakers

Jussi Syren and The Groundbreakers

Suomalaisen bluegrassin huippuyhtye kellarin kesäillassa! Liput 15 € tuntia ennen ovelta. Lippuja voi ostaa myös ennakkoon menemällä www.syren.fi sivustolle ja sen oikeaan laitaan ilmestyy "buy tickets". Painiketta klikkaamalla saat ostettua lipun.

Registration is Closed
See other events
Jussi Syren and The Groundbreakers
Jussi Syren and The Groundbreakers

Paikka & aika

20. heinäk. 2019 klo 19.00 – 21.20

Jussi Syren & The Groundbreakers, Olavinkatu 34, 57130 Savonlinna

Tietoa tapahtumasta

Jussi Syren And The Groundbreakers on pitkän linjan bluegrass-yhtye, joka on niittänyt kansainvälistäkin mainetta. Aktiivisen kotimaan keikkailun lisäksi yhtye on tehnyt kiertueita kuudessa Euroopan maassa ja yhdeksässä Yhdysvaltain osavaltiossa. Moni muistaa bändin Itse Valtiaat -animaatiosarjan tunnusmusiikista ja vuonna 2005 tehdystä ”Heartagrass”-levystä, jolla yhtye versioi HIM:n materiaalia bluegrass-tyyliin.

Mandolinisti-laulaja Syrenin lisäksi Groundbreakersiin kuuluu kitaristi J.P. Putkonen, banjisti Tauri Oksala ja basisti Tero Mäenpää. Bändin vuonna 2015 julkaistu, kymmenes levy ”Bluegrass Singer” sai Highlight-arvion arvostetussa amerikkalaisessa Bluegrass Unlimited -lehdessä.

”Bluegrass Headquarters” -albumilla bändi tekee paluun legendaariselle Bluelight-yhtiölle. Levyn materiaali on valtaosin Syrenin käsialaa ja kahdella kappaleella vierailee amerikkalainen Grammy-ehdokkuudenkin saanut huippuviulisti Michael Cleveland.

Liput 15 € tuntia ennen ovelta. Lippuja voi ostaa myös ennakkoon menemällä www.syren.fi sivustolle ja sen oikeaan laitaan ilmestyy "buy tickets". Painiketta klikkaamalla saat ostettua lipun.

Järj. Jussi Syren & The Groundbreakers

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page