top of page

la 17. helmik.

|

Kaisa Makkonen

Kaisa Makkonen - Somebody to Love

Monipuolinen, upea savonlinnalainen laulaja, sanoittaja ja säveltäjä Kaisa Makkonen sekä keravalainen pianisti Risto Sinkkonen konsertoivat Kulttuurikellarilla klo 19:00. Liput ovelta 15€ puoli tuntia ennen konserttia.

Takaisin etusivulle
Paluu
Kaisa Makkonen - Somebody to Love
Kaisa Makkonen - Somebody to Love

Paikka & aika

17. helmik. 2024 klo 19.00 – 21.00

Kaisa Makkonen, Savonlinnan Kulttuurikellari

Tietoa tapahtumasta

Monipuolinen, upea savonlinnalainen laulaja, sanoittaja ja säveltäjä Kaisa Makkonen sekä keravalainen pianisti Risto Sinkkonen konsertoivat Kulttuurikellarilla. Luvassa upeita tulkintoja pop, jazz ja soul-musiikin saralta. Konsertissa kuullaan mm. Someone To Watch Over Me, Näiden Tähtien Alla,  Someone Like You, I Have Nothing, I Will Always Love You.

Sopraano Kaisa Makkonen syntyi vuonna 1987 Savonlinnassa. 16-vuotiaana hänet hyväksyttiin opiskelemaan Savonlinnan Taide- ja musiikkilukioon, jossa hän opiskeli laulua ja esitystaidetta Chieko Okabe-Silvastin johdolla. Vuoteen 2008 mennessä Makkonen valmistui Turun konservatoriosta ja vuoteen 2012 mennessä Turun Taideakatemiasta klassisen laulun kandidaatiksi. Tänä aikana hänen laulunopettajansa olivat sopraano Lilia Varnas ja Jouni Kuorikoski. Hän opiskeli myös pop- ja jazzmusiikkia klassisen musiikin lisäksi Turun konservatoriossa vuosina 2006-2008. Hän lauloi solistina Mr. Wife -yhtyeessä 6 vuoden ajan.

Syksyllä 2012 Makkonen aloitti opinnot Konservatorium Wien Privatuniversitätissä Oopperan maisteriohjelmassa. Hänen opettajansa oli Bojidar Nikolov. Hän valmistui oopperalaulajaksi vuonna 2017. Opintojensa ohella hän osallistui erilaisille mestarikursseille opettajien, kuten Tom Krausen, Jorma Silvastin, Bojidar Nikolovin, Mikko Franckin, Rilla Kyykän ja Mika Kareksen johdolla. Vuonna 2007 Makkonen liittyi kolmeksi kesäksi Savonlinnan Oopperajuhlien kuoroon, jossa hän lauloi oopperoissa kuten Turandot, Mefistofele, Carmen, Tosca ja Aida. Makkonen on esiintynyt myös Savonlinnan, Turun ja Wienin orkestereiden sekä Bigbandin kanssa. Syksyllä 2012 Makkonen esiintyi Wienin nykyviikkojen aikana Dirk D'ases -oopperan Azraelin maailmanensi-illassa Marian roolissa suurella suosiolla. Vuonna 2013 Makkonen debytoi Despinana elokuvassa Cosi fan tutte ja Contessa Almavivana Le nozze di Figarossa. Vuonna 2017 hän muutti takaisin Suomeen. Keväällä 2019 hän pääsi ohjaamaan laulutunteja oopperalaulaja Jorma Silvastin kanssa.

Liput 15€ puoli tuntia ennen ovelta!

http://www.kaisamakkonen.net/

Konsertin järjestää Kaisa Makkonen, yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page