top of page

pe 08. lokak.

|

Olavin Jazz ry

Keikkailta: Breaks at Dawns

Philip Holm - kontrabasso ja syntetisaattori, Heikki Hänninen - kitarat, Minna Koskenlahti - lyömäsoittimet ja huilu, Sanna Salonen - sopraanosaksofoni, bassoklarinetti ja mänkeri. Nina-Maria Oförsagd - live visuals

Takaisin etusivulle
Palaa
Keikkailta: Breaks at Dawns
Keikkailta: Breaks at Dawns

Paikka & aika

08. lokak. 2021 klo 20.00

Olavin Jazz ry

Tietoa tapahtumasta

Breaks at Dawn on kansanmusiikki-/jazz-yhtyeen Barlastin ja mediataiteiljan Nina-Maria Oförsagdin improvisoitu live cinema -teos. Mitä tapahtuu ympärillämme yöllä, kun suurin osa meistä nukkuu ja aika ei ole oikeasti olemassa? Breaks at Dawn liikkuu pimeyden tunneilla jolloin mitään ei tapahdu: arjen ulkopuolella, välitilassa ennen miljoonakapungin heräämistä. Livenä muotoutuvassa teoksessa visuaalinen materiaali keskustelee äänimaiseman kanssa. Esityksen aikana Nina-Maria Oförsagd leikkaa VJ-ohjelman avulla tarinan musiikille, jonka Barlast luo. Näin syntyy hetkessä elävä kokeellinen elokuva.

Barlast ottaa vaikutteita eurooppalaisesta jazzista, pohjoismaisesta kansanmusiikista ja vapaasta improvisaatiosta sekä tutkii improvisaation ja säveltämisen rajapintaa. 

Oförsagd käyttää urbaaneissa Aasialaisissa miljoonakaupungeissa (Tokio, Hong Kong, Taipei sekä kuvitteelinen Lin-Tsi) kuvattua aineistoa. Oförsagd etsii sijainteja erilaisista uniikeista ympäristöistä, joissa hän pystyy sujahtamaan taianomaiseen aikakerrokseen rakentakseen ja visualisoidakseen fiktiivisiä maailmoja ja tunnelmia. Oförsagd työskentelee myös paikallisten taiteilijoiden kanssa hyödyntäen performanssia ja improvisaatiota.

Huom! Keikka alkaa klo 20.00! Kesto noin 1 tunti ja ei väliaikaa.

Liput 20/18 € ovelta tuntia ennen konserttia ja ennakkoon

https://www.nettilippu.fi/fi/event/olavin_jazz1-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page