top of page

pe 16. elok.

|

Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Kellari-Klubi: Saarisalo

SAARISALO on helsinkiläinen biisintekijä, tuottaja ja artisti, joka puhuttelee raa’alla avoimmuudellaan. Kaikki tunteet tunnetaan ja mitään ei jätetä sanomatta. 16.8. klo 19:00, liput ovelta 12/17€, Taikkarin opiskelijat vitosella!

Takaisin etusivulle
Paluu
Kellari-Klubi: Saarisalo
Kellari-Klubi: Saarisalo

Paikka & aika

16. elok. 2024 klo 19.00 – 21.00

Savonlinnan Kulttuurikellari ry., Saarisalo

Tietoa tapahtumasta

SAARISALO on helsinkiläinen biisintekijä, tuottaja ja artisti, joka puhuttelee raa’alla avoimmuudellaan. Kaikki tunteet tunnetaan ja mitään ei jätetä sanomatta. Genrerajojen rajoilla taiteileva artisti on julkaissut kaksi pitkäsoittoa ja työskentelee tällä hetkellä uuden materiaalin parissa, samalla keikkaillen yhtyeensä kanssa.

Saarisalon maaliskuussa 2024 julkaistu toinen pitkäsoitto Mikä meitä vaivaa? ammentaa vaikutteita 2000-2010-luvun rock- ja bändisoundista sekä klassisesta pop-estetiikasta. Levy käsittelee kaikkea kollektiivisesta traumasta oman elämän emämunauksiin ja kommelluksiin, sekä kommentoi tarkkanäköisesti aikaamme 2020-luvulla.

Kokonaisuus on saanut kiitosta taitavista bändisovituksistaan ja omaperäisyydestään. Saarisalon musiikkia on verrattu esimerkiksi PMMP:n, YUP:n ja Ultra Bran materiaaliin.

“Albumi on energinen, ja vaikka aiheet ovat vakaviakin, niin välillä tuntuu, että kuulija on mukana jossain hurmoksellisessa paraatissa.“ Lotta Savolainen, Soundi

Saarisalon esikoisalbumi Valehtele, maailma ei tule muuttumaan (2022) on mielenkiintoinen yhdistelmä tarinankerrontaa, poppia ja jazziskelmää.

“Nämä ovat ihan tavallisia hetkiä, pieniä elämiä ja sovinnaisia kohtaloita, ja jotenkin niistä vain syntyy arjen kokoisia popsinfonioita.” Mika Roth, Desibeli, levyarvostelu: Valehtele, maailma ei tule muuttumaan

Liput 12/17€

Tapahtuman järjestää Savonlinnan Kulttuurikellari Ry.

Linkit:

Kotisivut: https://smesaarisalo.wixsite.com/saarisalo

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6IgTXnqCShUIfXhX2eC8Yl?si=ax3eMfV8SEWRKOgYjkizrQ

Ig: https://www.instagram.com/s.saarisalo/?hl=fi

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page