top of page

pe 01. maalisk.

|

Savon Kinot Oy

Kino & Sapuska: Bob Marley - One Love

Nauti elokuvasta ja herkuttele Kellarin ravintolan antimilla! Reinaldo Marcus Greenin ohjaama BOB MARLEY: ONE LOVE perjantaina 1.3.2024 klo 19.30 K-12, kesto 1h 48min. Liput 15 euroa.

Takaisin etusivulle
Paluu
Kino & Sapuska: Bob Marley - One Love
Kino & Sapuska: Bob Marley - One Love

Paikka & aika

01. maalisk. 2024 klo 19.30 – 21.30

Savon Kinot Oy, Kulttuurihanat ay

Tietoa tapahtumasta

BOB MARLEY: ONE LOVE kuvaa rakkauden ja yhtenäisyyden sanomallaan sukupolvia inspiroineen ikonin elämää ja musiikkia. Ensimmäistä kertaa valkokankailla nähdään Bobin vaikuttava tarina vastoinkäymisten voittamisesta sekä matkasta hänen vallankumouksellisen musiikkinsa takana. Elokuva on tuotettu yhteistyössä Marleyn perheen kanssa, ja sitä tähdittävät Kingsley Ben-Adir legendaarisena muusikkona sekä Lashana Lynch hänen Rita-vaimonaan.

Kulttuurikellarin Kino & Sapuska -näytöksiin liput ostetaan Savon Kinojen verkkokaupasta tai Killan tai Kuvalinnan lippukassoilta. Kun lippu on ostettu, voi Kulttuurikellarin nettisivuilta tehdä ennakkotilauksen tarjottavista. Tarjottavia voi nauttia katsoessaan elokuvaa Kulttuurikellarin mukavien sohvien ja pöytien ääressä. Tarjottavat odottavat pöydässä näytökseen saapuvaa, ja ne maksetaan saavuttaessa esitykseen. Myös näytöksen aikana on mahdollista ostaa lisää syötävää tai juotavaa. Ennakkotilauksia voi tehdä torstaihin 29.2.2024 klo 12.00 saakka. Kulttuurikellarissa on pöytiä rajoitettu määrä, joten liput ja tarjoilut kannattaa ostaa ja varata hyvissä ajoin etukäteen. Näytöslippuja ostettaessa ei voi varata tiettyjä paikkoja, vaan Kellarin ravintolan henkilökunta sijoittelee katsojat pöytiin tarjoilutilausten perusteella, kuitenkin niin että seurueet pääsevät samaan pöytään. Mikäli näytöstä ei myydä loppuun ennakkoon, tulee lippuja myyntiin myös Kulttuurikellarille ennen näytöstä. Kulttuurikellarin salin takaosassa sijaitsevaan teatterikatsomoon voi ostaa näytöslippuja, mutta sinne ei voi tilata tarjoiluja.

Osta elokuvalippu: https://www.savonkinot.fi/…/kino_and_sapuska_bob_marley_one… Tilaa tarjoilut 2.1.2024 alkaen: www.kulttuurikellari.com/kinosapuska

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page