top of page

ke 24. toukok.

|

Savon Kinot Oy

Kino & Sapuska: CORSAGE – KURITON KEISARINNA

Nauti elokuvasta ja herkuttele Kellarin ravintolan antimilla! CORSAGE – KURITON KEISARINNA keskiviikkona 24.5. klo 19.00 Elokuvan ikäraja on 12 vuotta ja kesto 1 h 54 min. Liput 15 euroa.

Takaisin etusivulle
Paluu
Kino & Sapuska: CORSAGE – KURITON KEISARINNA
Kino & Sapuska: CORSAGE – KURITON KEISARINNA

Paikka & aika

24. toukok. 2023 klo 19.00 – 21.00

Savon Kinot Oy , Kulttuurihanat ay

Tietoa tapahtumasta

Itävallan keisarinna ja Unkarin kuningatar Elisabet (1837-1898) tunnetaan Sissinä. Hän oli kuulu kauneudestaan ja inspiroivasta muodikkuudestaan. Eletään 1870-lukua, Sissi on 40-vuotias. Hän elää rakkaudettomassa avioliitossa ja on ansassa loisteliaassa yksinäisyydessään. Kurinalaisuus ottaa mittaa intohimosta ja soveliaisuus tyytymättömyydestä, kun Sissi tekee yksityiselämästään poliittista. Kuriton keisarinna kamppailee ylläpitääkseen julkista imagoaan ja sitoo korsettinsa yhä tiukemmalle, mutta millaisin seurauksin?

Marie Kreutzerin ylistetty elokuva sai maailmanensi-iltansa Cannesin Un Certain Regard -sarjassa, jossa pääosanesittäjä Vicky Krieps palkittiin parhaana näyttelijättärenä. CORSAGE - KURITON KEISARINNA voitti myös parhaan elokuvan palkinnon Lontoon elokuvajuhlilla ja oli Itävallan lähettiläs talven Oscar-kisaan.

Kulttuurikellarin Kino & Sapuska -näytöksiin liput ostetaan Savon Kinojen verkkokaupasta tai Killan tai Kuvalinnan lippukassoilta. Kun lippu on ostettu, voi Kulttuurikellarin nettisivuilta tehdä ennakkotilauksen tarjottavista. Tarjottavia voi nauttia katsoessaan elokuvaa Kulttuurikellarin mukavien sohvien ja pöytien ääressä. Tarjottavat odottavat pöydässä näytökseen saapuvaa, ja ne maksetaan saavuttaessa esitykseen. Myös näytöksen aikana on mahdollista ostaa lisää syötävää tai juotavaa. Ennakkotilauksia voi tehdä tiistaihin 24.5. klo 12.00 saakka.   Kulttuurikellarissa on pöytiä rajoitettu määrä, joten liput ja tarjoilut kannattaa ostaa ja varata hyvissä ajoin etukäteen. Näytöslippuja ostettaessa ei voi varata tiettyjä paikkoja, vaan Kellarin ravintolan henkilökunta sijoittelee katsojat pöytiin tarjoilutilausten perusteella, kuitenkin niin että seurueet pääsevät samaan pöytään.  Mikäli näytöstä ei myydä loppuun ennakkoon, tulee lippuja myyntiin myös Kulttuurikellarille ennen näytöstä. Kulttuurikellarin salin takaosassa sijaitsevaan teatterikatsomoon voi ostaa näytöslippuja, mutta sinne ei voi tilata tarjoiluja.

Osta elokuvalippu: https://www.savonkinot.fi/event/4859/title/kino_and_sapuska_corsage_-_kuriton_keisarinna

Tilaa tarjoilut: www.kulttuurikellari.com/kinosapuska

Tapahtuman järjestää Savon Kinot Oy ja Kellarin ravintola

Savon Kinot Oy

suomalainen elokuvateatteriketju

www.savonkinot.fi

www.savonkinotb2b.fi

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page