top of page

to 01. helmik.

|

Savon Kinot Oy

Kino & Sapuska: MYRSKYLUODON MAIJA

Nauti elokuvasta ja herkuttele Kellarin ravintolan antimilla! Tiina Lymin ohjaama MYRSKYLUODON MAIJA torstaina 1.2.2024 klo 13.00 Elokuvan ikäraja on 12 vuotta ja kesto 3 h 5 min (sis. väliaika). Liput 15 euroa.

Takaisin etusivulle
Paluu
Kino & Sapuska: MYRSKYLUODON MAIJA
Kino & Sapuska: MYRSKYLUODON MAIJA

Paikka & aika

01. helmik. 2024 klo 13.00 – 16.05

Savon Kinot Oy, Kulttuurihanat ay

Tietoa tapahtumasta

MYRSKYLUODON MAIJA on koskettava tarina vahvasta naisesta ja hänen kohtaamistaan haasteista myrskyisällä saarella. Elokuva perustuu Anni Blomqvistin samannimiseen romaaniin ja sijoittuu 1800-luvun Suomen rannikkoseudulle. Nuori 17-vuotias Maija avioituu vasten tahtoaan kalastajamies Jannen kanssa. Hänen elämänsä Myrskyluodolla on täynnä haasteita ja vastoinkäymisiä: kalastajan vaimona hän joutuu selviytymään miehensä pitkistä poissaoloista merellä ja huolehtimaan perheestään yksin. Maijasta on kuitenkin kasvanut lujatahtoinen ja itsenäinen nainen, joka ei pelkää tarttua toimeen karussa saaristossa. Maijalla ja Jannella on vahva yhteys, sekä ajan myötä syventynyt rakkaus. Janne tukee vaimonsa pyrkimyksiä ja ymmärtää, että perheen vahvuus syntyy yhteisistä ponnisteluista.

Myrskyluodon Maija on tarina tahdosta, voimasta ja rakkaudesta vaikeuksien keskellä.

Kulttuurikellarin Kino & Sapuska -näytöksiin liput ostetaan Savon Kinojen verkkokaupasta tai Killan tai Kuvalinnan lippukassoilta. Kun lippu on ostettu, voi Kulttuurikellarin nettisivuilta tehdä ennakkotilauksen tarjottavista. Tarjottavia voi nauttia katsoessaan elokuvaa Kulttuurikellarin mukavien sohvien ja pöytien ääressä. Tarjottavat odottavat pöydässä näytökseen saapuvaa, ja ne maksetaan saavuttaessa esitykseen. Myös näytöksen aikana on mahdollista ostaa lisää syötävää tai juotavaa. Ennakkotilauksia voi tehdä keskiviikkoon 31.1.2024 klo 12.00 saakka.   Kulttuurikellarissa on pöytiä rajoitettu määrä, joten liput ja tarjoilut kannattaa ostaa ja varata hyvissä ajoin etukäteen. Näytöslippuja ostettaessa ei voi varata tiettyjä paikkoja, vaan Kellarin ravintolan henkilökunta sijoittelee katsojat pöytiin tarjoilutilausten perusteella, kuitenkin niin että seurueet pääsevät samaan pöytään.  Mikäli näytöstä ei myydä loppuun ennakkoon, tulee lippuja myyntiin myös Kulttuurikellarille ennen näytöstä. Kulttuurikellarin salin takaosassa sijaitsevaan teatterikatsomoon voi ostaa näytöslippuja, mutta sinne ei voi tilata tarjoiluja.

Osta elokuvalippu: https://www.savonkinot.fi/event/5089/title/kino_and_sapuska_myrskyluodon_maija

Tilaa tarjoilut 2.1.2024 alkaen: www.kulttuurikellari.com/kinosapuska

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page