top of page

to 30. maalisk.

|

Savon Kinot Oy ja AY Kulttuurihanat

Kino & Sapuska: VALON VALTAKUNTA

Nauti elokuvasta ja herkuttele Kellarin ravintolan antimilla! Sam Mendesin ohjaama draama VALON VALTAKUNTA torstaina 30.3. klo 19.00 Elokuvan ikäraja on 12 vuotta ja kesto n. 1 h 55 min. Liput 15 euroa.

Takaisin etusivulle
Paluu
Kino & Sapuska: VALON VALTAKUNTA
Kino & Sapuska: VALON VALTAKUNTA

Paikka & aika

30. maalisk. 2023 klo 19.00 – 21.00

Savon Kinot Oy ja AY Kulttuurihanat , Olavinkatu 34, 57130 Savonlinna, Finland

Tietoa tapahtumasta

1980-luvun alun englantilaiseen merenrantakaupunkiin sijoittuva VALON VALTAKUNTA on Oscar®-voittaja Sam Mendesin käsikirjoittama ja ohjaama vahva ja liikuttava draama ihmisten välisestä yhteydestä ja elokuvan taiasta. Elokuvan pääosissa nähdään Olivia Colman, Michael Ward ja Colin Firth.

Kulttuurikellarin Kino & Sapuska -näytöksiin liput ostetaan Savon Kinojen verkkokaupasta tai Killan tai Kuvalinnan lippukassoilta. Kun lippu on ostettu, voi Kulttuurikellarin nettisivuilta tehdä ennakkotilauksen tarjottavista. Tarjolla on mm. erilaisia sandwicheja ja juustoja, sekä palanpainikkeeksi viiniä, olutta tai alkoholittomia virvokkeita. Tarjottavia voi nauttia katsoessaan elokuvaa Kulttuurikellarin mukavien sohvien ja pöytien ääressä. 

Tarjottavat odottavat pöydässä näytökseen saapuvaa, ja ne maksetaan saavuttaessa esitykseen. Myös näytöksen aikana on mahdollista ostaa lisää syötävää tai juotavaa.   Kulttuurikellarissa on pöytiä rajoitettu määrä, joten liput ja tarjoilut kannattaa ostaa ja varata hyvissä ajoin etukäteen. Näytöslippuja ostettaessa ei voi varata tiettyjä paikkoja, vaan Kellarin ravintolan henkilökunta sijoittelee katsojat pöytiin tarjoilutilausten perusteella, kuitenkin niin että seurueet pääsevät samaan pöytään.  

Mikäli näytöstä ei myydä loppuun ennakkoon, tulee lippuja myyntiin myös Kulttuurikellarille ennen näytöstä. Kulttuurikellarin salin takaosassa sijaitsevaan teatterikatsomoon voi ostaa näytöslippuja, mutta sinne ei voi tilata tarjoiluja.

Osta elokuvalippu: https://www.savonkinot.fi/event/4857/title/kino_and_sapuska_valon_valtakunta/?TheatreArea=1003 

Tilaa tarjoilut: www.kulttuurikellari.com/kinosapuska

Tapahtuman järjestää

Savon Kinot Oy ja Avoin Yhtiö Kulttuurihanat

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page