top of page

su 25. elok.

|

Liisa Rousti

Klassista: Kesän muistoja

Liisa Rousti ja Katja Inkala; äiti ja tytär esittävät 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun kesätunnelmaisia sävellyksiä

Registration is Closed
See other events
Klassista: Kesän muistoja
Klassista: Kesän muistoja

Paikka & aika

25. elok. 2019 klo 16.00 – 17.00

Liisa Rousti

Tietoa tapahtumasta

"Kokosimme pieneen konserttiimme kesäpäivän tunnelmia pienimuotoisten, tuttujen ja myös vähemmän tuttujen sävellysten muodossa, pääosin 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alkupuolen säveltäjien tuotannosta. Ohjelmassamme on keveitä, tummasävyisiä ja hartaitakin sävellyksiä, säveltäjäniminä mm. Kuula, Vieuxtemps, Rimski-Korsakov, Bartók, Šostakovitš ja Fauré."

Katja Inkala, alttoviulu

Liisa Rousti, piano

Liput ovelta 10 €, vain käteismaksu

Lisätietoja ja mahdolliset varaukset liisa_rousti@hotmail.com

-----

Katja Inkala opiskeli viulun- ja alttoviulunsoittoa Savonlinnan musiikkiopistossa mm. Michail Pitelmanin ja Emil Langbordin johdolla. Helsingin konservatoriossa hänen opettajinaan olivat Sari Aalto, Atso Lehto ja Ulla Soinne. Jatkotutkinnon hän suoritti Turun musiikkiakatemiassa, josta valmistui erinomaisilla arvosanoilla vuonna 2007. Katja Inkala on työskennellyt Steinerpedagogisen taideoppilaitoksen viulunsoitonopettajana vuosina 2000-2012 ja toiminut lisäksi freelance-muusikkona eri orkestereissa ja kamarimusiikkikokoonpanoissa. Hän on mm. kamariorkesteri La Tempestan jäsen vuodesta 1997. Savonlinna-kvartetin alttoviulistina hän on toiminut syksystä 2012.

Liisa Rousti aloitti pianonsoiton opinnot Oulun musiikkiopistossa. Sibelius-Akatemiassa hän opiskeli mm. Liisa Pohjolan ja Izumi Tatenon johdolla sekä Prahassa useaan otteeseen Radoslav Kvapilin oppilaana 1970- ja 80-luvuilla. Hän on opiskellut myös mestarikursseilla Dmitri Baškirovin, Guido Agostin ja György Sebökin johdolla. Hän on toiminut pianonsoiton opettajana Länsi-Pohjan musiikkiopistossa Kemissä, Vaasan Kuula-opistossa ja Savonlinnan musiikkiopistossa. Liisa Rousti oli Vaasan kamarimuusikoiden perustajajäseniä ja on esiintynyt kamarimuusikkona Vaasassa ja Savonlinnassa. Hän harrastaa myös vanhoja kosketinsoittimia ja on perehtynyt cembalon ja klavikordin soittoon. Liisa Rousti on eläkkeellä pianonsoitonopettajan toimesta mutta ei musiikista.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page