top of page

pe 03. jouluk.

|

Teatterimylly

Kovaa teetä ja vähän sympatiaa

Talvella 2021 - 2022 jatketaan suuren suosion saanutta näytelmää, joka tarjoaa erilaisen teatterielämyksen: murhamysteeri-illallinen. Savonlinnan Kulttuurikellarissa esitetään murhamysteeri Kovaa teetä ja vähän sympatiaa.

Takaisin etusivulle
Palaa
Kovaa teetä ja vähän sympatiaa
Kovaa teetä ja vähän sympatiaa

Paikka & aika

03. jouluk. 2021 klo 18.00

Teatterimylly

Tietoa tapahtumasta

Illan aikana Teatterimylly esittää murhamysteerin Kovaa teetä ja vähän sympatiaa, joka sijoittuu 1920-luvun Chicagoon. Näytöksen aikana yleisö saa nauttia Kulttuurihanojen puffet-illallista sekä ratkoa murhamysteeriä oman seurueensa kanssa. Yleisö ei osallistu itse näytelmän kulkuun, mutta pukeutua saa halutessaan 20-luvun teemaan. Illalliselle paikkoja on rajoitetusti, joten teethän varaukset viimeistään viikkoa ennen esitystä.

“Illan hämärtyessä Rosien idyllinen teehuone muuttuu hämyiseksi salakapakaksi. Rauha järkkyy, kun kaikkien pelkäämä mafiapomo löytyy murhattuna. Ratkaiseeko “kovapintainen” konstaapeli Donald Sullivan mysteerin, jossa kaikki tuntuvat olevan syyllisiä? Vai oletko ratkaisija kenties sinä itse?”

Tervetuloa illalliselle 1920-luvun musiikkia soivaan salakapakkaan!

Mikä murhamysteeri on?

Murhamysteeri esitetään yleisölle, joka voi samalla nauttia illallisesta. Kaikki epäillyt esitellään yleisölle sekä murhaillan tapahtumia käydään läpi. Näytelmän kulkua seurataan ja yleisö pääsee myös tutustumaan todistusaineistoihin ja voivat myös haastatella epäiltyjä. Yleisö ei kuitenkaan osallistu näytelmän kulkuun.

Lopulta kirjoitetaan oma pääepäilty sekä perustelut valinnalle, jonka jälkeen murhaaja selviää.

Lippupaketti: Esitys + illallinen 49,00 € Esitys + 2 lasia viiniä 35,00 € Esitys + illallinen + 2 lasia viiniä 64,00 €

Varaukset sähköpostitse:

kovaateeta@gmail.com

Tiedustelu

Kulttuurihanat / ravintola puh. 044 322 7077

Teatterimylly / esitykset puh. 050 529 9361

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page