top of page

to 04. tammik.

|

Leino

Leino – ”Taikkarista inttiin”

Savonlinnalainen Leino Kulttuurikellarilla inttiinlähtijäiskeikalla! Ohjelmistossa pop-/rock-covereita artisteilta kuten Eppu Normaali, Juha Tapio, Kolmas Nainen, Poets of the Fall, Eagles, The Beatles ym. Liput 10 € myydään ovelta. Hinta sisältää käsiohjelman. Kesto n. 75 min

Takaisin etusivulle
Paluu
Leino – ”Taikkarista inttiin”
Leino – ”Taikkarista inttiin”

Paikka & aika

04. tammik. 2024 klo 18.00 – 20.05

Leino, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Tietoa tapahtumasta

Olemme kaksi Savonlinnan taidelukion opiskelijaa. Vietämme ylioppilasjuhlia 1.12.2023, ja inttiin lähdemme 8.1.2024. Siinä välissä on konsertin paikka!

Lenni Kiuru, laulu ja huuliharppu, Eino Neuvonen, kitara ja taustalaulu

Olemme pari vuotta tehneet duona keikkoja kaikenlaisiin juhliin, seminaareihin ja tapahtumiin. Tämä konsertti on läpileikkaus näiden keikkojen toivebiiseihin.

Savonlinnassa olemme esiintyneet House of Olafissa, Lustossa ja eri firmojen yksityistilaisuuksissa. Kulttuurikellarin lava on meille tuttu koulun projekteista sekä hyväntekeväisyyskonsertista Songs for Hope, jossa olimme keväällä mukana.

Keikkaohjelmistossa on suomen- ja englanninkielisiä pop-/rock-covereita artisteilta kuten Eppu Normaali, Juha Tapio, Kolmas Nainen, Poets of the Fall, Eagles, The Beatles ym.

Tässä konsertissa kuullaan meidän suosikit ohjelmistosta, muutama oma biisi sekä toiveita yksityiskeikkojen tilaajilta ja Leinon TikTok-tilin seuraajilta.

Nyt kuluneena vuonna ollaan kovasti innostuttu myös oman musiikin tekemisestä, ja julkaistiin lokakuun lopussa ensimmäinen EP ”Coming Home”, jota pääsee kuuntelemaan kaikista musiikkipalveluista, kuten Spotifysta. Ollaan tehty kaikki biisit itse ja tuotettukin itse kaikki muut, paitsi eka sinkku ”It’s Not You”. Biisit syntyy yhteistyössä, ja ideoita haetaan usein kesämökillä vietetyillä biisileireillä.

Meitä pääsee seuraamaan Facebookissa (Leino) ja Instagramissa (leinovirallinen). Meidät löytää myös TikTokista, jonne päivitämme ripauksella huumoria seuraajienkin toivebiisejä.

Liput 10 € myydään ovelta. Hinta sisältää käsiohjelman. Kesto n. 75 min

Vaikka meillä on Taikkari-opinnot konsertin aikaan jo ohi, niin haluamme tarjota ilmaisen sisäänpääsyn konserttiin kaikille taikkarilaisille.

Lämpimästi tervetuloa! 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page