top of page

la 04. syysk.

|

BMusic Ohjelma&Tapahtumatuotannot

Martin Alvarado

Tämä ennen kuulematon Alvaradon soolokonsertti tuo lämpimän tuulahduksen Buenos Airesin kaduilta Kulttuurikellarin tunnelmalliseen miljööseen.

Takaisin etusivulle
Palaa
Martin Alvarado
Martin Alvarado

Paikka & aika

04. syysk. 2021 klo 19.00

BMusic Ohjelma&Tapahtumatuotannot

Tietoa tapahtumasta

Martin Alvaradon Suomen kesä 2021 -kiertue saapuu Savonlinnaan- kaupunkiin, joka on ollut Martinin toivekohteena useana vuotena ja nyt tämä toive vihdoin saadaan toteutumaan. 

Martín Alvaradoa pidetään laajalti Argentiinan merkittävimpänä nykytangon laulajana ja hänet tunnustetaan yhä useammin tangon historian hienoimmista laulajista. Häntä on kuvattu mm. nimellä ”2000-luvun Tangon ääni”. Vuonna 2019 Buenos Airesin National Academy of Tango kunnioitti hänen uraansa kunnianimellä Academico (maestro).

Alvarado on esiintynyt Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa loppuun myydyille saleille, lukuisissa televisioesitykissä Suomessa, Venäjällä, Sloveniassa ja Argentiinassa ja tuottanut neljä albumia. Hänen musiikkiaan soitetaan päivittäin Buenos Airesin tango-radiokanavilla. Vuonna 2013 hän voitti Latin UK palkinnon vuoden kansainvälisen taiteilijan konsertista ja viimeisen albumin julkaisi ja levitti maailmanlaajuisesti brittiläinen levy-yhtiö Riverboat Records.

Martin Alvaradon huolella valittu ohjelmisto sisältää Argentiinan tunnetuimpien runoilijoiden ja säveltäjien teoksia, mukaan lukien Piazzollan harvinaisia teoksia, uusia tangoja, vanhoja klassikkoja ja hänen omia sävellyksiään.

Liput 22.50 / 12.50

https://www.tiketti.fi/martin-alvarado-kulttuurikellari-savonlinna-lippuja/76207

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page