top of page

ti 24. elok.

|

Olavin Jazz ry

Mathias Sandberg Trio

Mathias Sandberg (kitara), Zacharias Holmkvist (basso), Stefan Brokvist (rummut).

Takaisin etusivulle
Palaa
Mathias Sandberg Trio
Mathias Sandberg Trio

Tapahtuman järjestää

24. elok. 2021 klo 19.00

Olavin Jazz ry

Lisätietoa

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg, jota amerikkalaisessa musiikkilehdessä Jazziz Magazine on kutsuttu "yhdeksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista", kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin. Hän on opiskellut New Yorkin Manhattan School of Musicissa ja Bostonin Berklee College of Musicissa, ja työskennellyt mm. Georg Riedelin, Pierre Swärdin, Peter Asplundin, Nick Mancinin, Jukka Eskolan, Teppo Mäkysen ja Manuel Dunkelin kanssa. Sandberg tekee vuosittain satakunta jazzkonserttia ja on kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

Sandbergin pitkään odotetulla levyllä The Doctor kuullaan hänen omalaatuista ”hard swingin', groovy & soulful jazz”-sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa. Levy on saanut ylistäviä arvosteluja molemmilla puolilla Atlanttia ja sitä on soitettu ahkerasti jazzradiokanavilla Euroopassa, Yhdysvalloissa, Etelä- Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa.

"”This is an excellent album... swings from start to finish” (Jazz Journal, UK) ”Superb debut album... such a fresh take on the genre... his tone is gorgeous throughout... as tight as it gets.” (Rochester City News, USA) "Maailmanluokkainen on se sana, joka levystä The Doctor nousee väistämättä mieleen... yksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista. Todellakin!" (Karjalainen) "The perfect musical medication for any occasion" (All About Jazz, USA)

 www.sandbergmusic.com 

Liput 20/18 € ovelta tuntia ennen konserttia ja ennakkoon

https://www.nettilippu.fi/fi/event/olavin_jazz1-2-2-2-2-2-2-2

Kuva: Ulla Nikula

Jaa tapahtuma

bottom of page