top of page

to 17. syysk.

|

Mimmit Musapatti

Mimmit: Musiikki yhdistää-lastenkonsertti

Konsertissa opetellaan viittomia ja lapset pääsevät viittomaan ja leikkimään mukana!

Takaisin etusivulle
Palaa
Mimmit: Musiikki yhdistää-lastenkonsertti
Mimmit: Musiikki yhdistää-lastenkonsertti

Paikka & aika

17. syysk. 2020 klo 18.00 – 19.00

Mimmit Musapatti

Tietoa tapahtumasta

Esteetön "Mimmit Musiikki yhdistää" -konsertti on täysin uudenlainen koko perheen konserttikokemus, joka yhdistää tutut Mimmit-laulut, tukiviittomat, tanssit sekä laulujen tarinoita tukevat tausta-animaatiot. Tukiviittomat kehittävät ihan jokaisen lapsen kielellisiä valmiuksia. Musikaalisesti toteutetut viittomat ovat kuin tanssia käsillä.

Musiikki yhdistää- konsertissa kuullaan Mimmit Musapatti TV-sarjasta tuttuja Musapatti-lauluja sekä Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta. Musapatti-laulut yhdistävät musiikin ja oppimisen jännittävällä tavalla. Korvamatolaulujen avulla tieto tarttuu kuin purkka: hauskasti ja mukaansatempaavasti.

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä, joka ilahduttanut lapsia ja aikuisia jo yli 10 vuotta levyillä, TV-sarjoissa, animaatioissa, konserteissa, kirjoissa. Mimmit ovat tehneet yli 600 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kuusi kehuttua levyä. Mimmit-videoita on katsottu Youtubessa jo lähes 6 miljoonaa ja Mimmit-lauluja striimattu yli 5 miljoonaa kertaa!

Uusin TV-sarja Mimmit Musapatti alkoi MTV3-kanavalla helmikuussa 2020 ja on saavuttanut suuren suosion. Kun koronavirus peruutti Musiikki yhdistää- kiertueen kevään osalta Mimmit teki pikavauhtia laulun ja videon "Muista pestä kädet". Se saavutti huikean suosion Youtubessa ja videota on katsottu jo lähes 600 000 kertaa! "Muista pestä kädet" - laulusta on tehty versiot jo 8 eri kielellä ja videota on näytetty TV-kanavilla ympäri maailmaa.

Liput 10€ etukäteen ticketmasterista https://www.ticketmaster.fi/artist/mimmit-lippuja/1032242 tai ovelta tuntia ennen esitystä.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page