top of page

to 08. helmik.

|

Olavin Jazz

Mirja Mäkelä & BergerKnutssonSpering

Mirja Mäkelä & BergerKnutssonSpering ovat jälleen yhdessä, kun helmikuussa 2024 yhtye kiertää Suomea ja konsertoi myös Ruotsissa! Liput 20/18 € ennakkoon nettilippu.fi ja ovelta puoli tuntia ennen.

Takaisin etusivulle
Paluu
Mirja Mäkelä & BergerKnutssonSpering
Mirja Mäkelä & BergerKnutssonSpering

Paikka & aika

08. helmik. 2024 klo 19.00 – 21.00

Olavin Jazz, Nova Records, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Tietoa tapahtumasta

To 8.2.2024 klo 19.00 Mirja Mäkelä & BergeKnutssonSpering: Mirja Mäkelä (laulu), Jonas Knutsson (saksofonit), Christian Spering (kontrabasso), Bengt Berger (rummut)  

Mirja Mäkelä & BergerKnutssonSpering ovat jälleen yhdessä, kun helmikuussa 2024 yhtye kiertää Suomea ja konsertoi myös Ruotsissa!  Mirja Mäkelä&BKS on kokeneiden, taitavien ja ilmaisuvoimaisten jazzmuusikoiden yhdistelmä. Ohjelmisto sisältää kaikkien yhtyeen jäsenten sävellyksiä. Tulkinnoissa on runsaasti tilaa improvisoinnille ja spontaaneille ratkaisuille. Tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja ne ovat sekä tunnetuilta runoilijoilta että Mäkelän kirjoittamia. Tulevalla kiertueella esitetään varta vasten sävellettyä uutta ohjelmistoa, ja mukaan otetaan myös aiemman yhteistyön parhaita paloja.  

Mirja Mäkelä ja BergerKnutssonSpering kohtasivat ensimmäisen kerran v. 2000 Marokon jazzfestivaalilla. Tuolloin alkaneen yhteistyön myötä he ovat konsertoineet lukuisia kertoja Suomessa ja Ruotsissa vuosina 2001-2008. Yhteinen levy "Arco Íris" syntyi v. 2003 Texicalli Recordsille. Mäkelä on myös vieraillut BergerKnutssonSperingin joululevyllä "Alternativ Jul" v. 2008. Yli kymmenen vuoden tauon jälkeen muusikot ovat nyt päättäneet jatkaa tätä innostavaa yhteistyötä, joka on palkittu myös Suomalais-ruotsalaisen kulttuurirahaston stipendillä v.2007.

Liput 20/18 € ennakkoon nettilippu.fi ja ovelta puoli tuntia ennen. Järjestää: Olavin Jazz. Yhteistyössä: Nova Records, Savonlinnan Kulttuurikellari.  Lipunmyyntilinkki: https://www.nettilippu.fi/fi/event/oj_2024_1-2-2

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page