top of page

pe 06. lokak.

|

Riihisaari - Savonlinnan Museo

MUSEOKLUBI

MUSEOKLUBI SAARA LILJA: SISÄVESISAARISTOLAISUUS MUUTOKSESSA – Osallisuus hyvinvoinnin vahvistajana -luento TAIDEHETKI SUSANNA LEPPÄNEN & VALLITSEVA TILANNE -konsertti Liput 20 € / 15 € Museokortilla
 Ennakkoon Riihisaaresta ja ovelta tuntia ennen!

Takaisin etusivulle
Paluu
MUSEOKLUBI
MUSEOKLUBI

Paikka & aika

06. lokak. 2023 klo 18.00 – 21.05

Riihisaari - Savonlinnan Museo, Savonlinnan Kulttuurikellari

Tietoa tapahtumasta

MUSEOKLUBI

Ohjelma:

SAARA LILJA: SISÄVESISAARISTOLAISUUS MUUTOKSESSA – Osallisuus hyvinvoinnin vahvistajana -luento

TAIDEHETKI

SUSANNA LEPPÄNEN & VALLITSEVA TILANNE -konsertti

SAARA LILJA on kestävän kehityksen asiantuntija, valokuvataiteilija ja höyrylaiva s/s Kalle Tihveräisen laivaemäntä. Maailman politiikka ja ilmastonmuutos merkitsevät kaikille muutoksessa elämistä. Muutoksessa omien havaintojen tekemisen tärkeys korostuu. Miten asiat ovat eri lailla? Mitkä asiat ovat hyvin? Miten nyt tulisi toimia? Esitys avaa muutoksen sietokykymme tiedostamisen eri tasoja sekä liittää tilaisuuden YK:n kestävän kehityksen planetaarisiin tavoitteisiin. Jokainen ihminen ja jokainen alue rakentaa kestävyyskulttuuria oman kulttuurinsa ja luonnon olosuhteiden mukaan. Esityksen jälkeen on luvassa siihen kytkeytyvä TAIDEHETKI, Saara Liljan vetämänä. Sisävesisaaristolaisuus on yksi Savonlinnan museon kärkiteemoja.

SUSANNA LEPPÄNEN & VALLITSEVA TILANNE on Leppäsen musiikkia, jonka vallitseva tilanne on saanut kuuluviin. Musiikki polkee perinteisten runojen maisemaa ja arjen uhkia, naurettavaa elämää sekä vääjäämätöntä kuolemaa. Susanna Leppänen & Vallitseva tilanne on maa(ilma)nmusiikkia, kuolongospelia ja haitarihassuttelua. Yhtyeen debyyttialbumi Ptitsi pajut (julkaisija: Panama-levyt) valittiin Vuoden kansanmusiikkilevyksi vuonna 2022.

Kulttuurikellarilla kuullaan Susanna Leppänen & Vallitseva tilanne -yhtyeen triokokoonpano:

Susanna Leppänen (haitari, laulu)

Väinö Huhtanen (kontrabasso, laulu)

Eerik Samula (kitara, laulu)

MUSEOKLUBI on Savonlinnan museon klubisarja, jonka illoissa koetaan taide-elämyksiä sekä kuullaan ja keskustellaan ajankohtaisista museoteemoista, Savonlinnan ja itäisen Suomen museokentältä.

Klubi-ilta alkaa klo 18.00 / keikan showtime 20.00

MUSEOKLUBI Pe 6.10.2023 Klo 18.00–21.00 Paikka: Savonlinnan Kulttuurikellari, Olavinkatu 34, Savonlinna

LIPUT:

20 € / 15 €, Hinta Museokortilla Ennakkoon Riihisaaresta ja ovelta tuntia ennen

Riihisaari – Savonlinnan museon asiakaspalvelu, avoinna päivittäin klo 10–17, puh. 044 417 4466, lippuvaraukset sähköpostilla: riihisaari@savonlinna.fi

Järjestäjä: Riihisaari – Savonlinnan museo

Yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari

riihisaari.fi  

www.facebook.com/riihisaari 

www.instagram.com/riihisaari

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page