top of page

ke 07. jouluk.

|

Olavin Jazz ry

Olavin Jazz- Aleksis Liukko Trio

Olavin Jazzin syyskauden 2022v päätös! Aleksis Liukko (piano), Mikael Saastamoinen (basso),Okko Saastamoinen (rummut). Huom! Konsertti alkaa klo 20.

Takaisin etusivulle
Palaa
Olavin Jazz- Aleksis Liukko Trio
Olavin Jazz- Aleksis Liukko Trio

Paikka & aika

07. jouluk. 2022 klo 20.00

Olavin Jazz ry

Tietoa tapahtumasta

Liput 20/18 € ennakkoon https://www.nettilippu.fi/fi/event/oj_2022-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2

ja ovelta puoli tuntia ennen konserttia.

Aleksis Liukko trio julkaisee Joulukuussa 2022 ensialbuminsa. Albumilla kuullaan pianisti Aleksis Liukon uunituoreiden sävellyksien lisäksi hieman vanhempaa materiaalia viimeisen kymmenen vuoden ajalta, sekä yksi yhtyeen basistin luomus. Aleksis Liukko valmistui vuonna 2019 Göteborgin yliopistosta musiikin maisteriksi. Hän soittaa mm. Sointi Jazz Orchestrassa ja Laura Annika Quartetissa, joihin hän on myös säveltänyt ja sovittanut musiikkia.

Tämän hetken suomalaisiin kärkimuusikoihin kuuluvat basisti Mikael Saastamoinen (mm. Perussastamala, Katu Kaiku, Linda Fredriksson) ja rumpali Okko Saastamoinen (mm. OK:KO, SIR GARRISON, Arppa) tuovat triolle vahvaa yhteissoittoa sekä luontevaa musiikillista kommunikaatiota. Afroamerikkalainen musiikin perinne on kuultavissa ja taidokas ote improvisaatioon luo myös pohjoismaisia ja eläväisen värikkäitä tunnelmia.

Tapahtuman Järjestää: Olavin Jazz ry. Yhteistyössä Nova Records Oy & Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page