top of page

ke 05. lokak.

|

Olavin Jazz ry

Olavin Jazz – JAZZUP!

Suomen Jazzliiton hiilineutraalilla kiertueella: Max Zenger – alttosaksofoni, bassoklarinetti Riitta Paakki – piano Antti Ahoniemi – kontrabasso Mikko Hassinen – rummut.

Takaisin etusivulle
Palaa
Olavin Jazz – JAZZUP!
Olavin Jazz – JAZZUP!

Paikka & aika

05. lokak. 2022 klo 19.00

Olavin Jazz ry

Tietoa tapahtumasta

Suomen mielenkiintoisimmat jazzmuusikot hiilineutraalilla kiertueella soittamamassa luonnon inspiroimin sävelin. Ohjelmassa kuullaan puupuhaltaja Max Zengerin ja pianisti Riitta Paakin uutta jazzmusiikkia, jonka koukuttavat rytmit ja puhuttelevat melodiat vievät kuulijat matkalle mieltensä kauniisiin maisemiin ja luonnonläheisiin muistoihin. Rumpalina Jazzupissa on vuoden 2021 Yrjö-palkinnon saanut rumpali-säveltäjä Mikko Hassinen ja bassossa nuoremman sukupolven mm. Peela ja Arppa yhtyeistä tuttu Antti Ahoniemi.

Konsertti on osa Suomen Jazzliiton hiilineutraali kiertuemalli -hanketta, jossa selvitetään kotimaisen elävän musiikin ilmastovaikutukset ja kehitetään Jazzliiton omaa kiertuetoimintaa kestävämmäksi. Syksyn 2022 mittaan seitsemällä erilaisin konseptein toteutetulla pilottikiertueella tutkitaan keinoja päästövähennyksiin ja kerätään tietoa uudenlaisten kiertuemallien käytettävyydestä ja vaikutuksista.

Liput 20/18 € https://www.nettilippu.fi/fi/event/oj_2022-2-2-2-2-2-2-2 ja ovelta puoli tuntia ennen konserttia.

Tapahtuman järjestää: Olavin Jazz ry. Yhteistyössä: Suomen Jazzliitto ry, Nova Records Oy & 

Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page