top of page

pe 25. elok.

|

Opportunity - trio

OPPORTUNITY - Acoustic Groove Trio

Opportunity on saksalainen huikeita kolmiäänisiä soul, blues ja jazz -sovituksia taiteileva akustinen trio. Kulttuurikellarilla 25.8. klo 19:00, Liput 20/18€ ovelta puoli tuntia ennen!

Takaisin etusivulle
Paluu
OPPORTUNITY -  Acoustic Groove Trio
OPPORTUNITY -  Acoustic Groove Trio

Paikka & aika

25. elok. 2023 klo 19.00 – 21.05

Opportunity - trio, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Tietoa tapahtumasta

Opportunity on saksalainen huikeita kolmiäänisiä soul, blues ja jazz -sovituksia taiteileva akustinen trio. Kiertueillaan he ovat jakaneet lavan muun muassa Joe Cockerin ja Joan Armatradingin kanssa.

Yhtyeen basisti Gaz tulee Stuttgartista ja on kulttibändi Dr. Mablues and the detail Hornsin perustaja. Hän on esiintynyt lukuisia kertoja Montreauxin Jazz festivaalilla ja Newportin Jazz festivaalilla New Yorkissa.  Perkussio-rumpusetin takana istuu rytmiikan ja grooven maisteri Marie Fofana, kuoronjohtaja Hamburgista. Kitarassa taituroi Sibelius-Akatemiasta ja Münchenin musiikkikorkeakoulusta valmistunut Aleksi Rajala.

Miksi Opportunityn konsertissa on hiirenhiljaista? Koska yleisö haluaa kuulla jokaisen äänen! Tämä trio on erilainen. Poikkeuksellisesti erilainen. Moniäänistä laulua, ainutlaatuisia sovituksia ja  kolme oman instrumenttinsa virtuoosia.

Kulttuurikellarilla 25.8. klo 19:00

Liput ovelta 20/18€ puoli tuntia ennen!

Tapahtuman järjestää Savonlinnan Kulttuurikellari ry ja Opportunity trio.

https://opportunity-trio.com/

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page