top of page

ke 08. huhtik.

|

Linna La Swing ry

PERUTTU! Linna La Swing & Countryside Girls

Kuorojen yhteinen ilta Kulttuurikellarilla!

Takaisin etusivulle
Palaa
PERUTTU! Linna La Swing & Countryside Girls
PERUTTU! Linna La Swing & Countryside Girls

Paikka & aika

08. huhtik. 2020 klo 19.00 – 21.00

Linna La Swing ry

Tietoa tapahtumasta

Linna La Swing on syksyllä 2012 perustettu nuorista ja nuorekkaista miehistä koostuva lauluyhtye. Ohjelmisto koostuu eri vuosikymmenten tunnetuista pop- ja rock-kappaleista swengaavina kuorosovituksina. Kuoro laulaa pääasiassa englannin kielellä. Linna La Swing on jo vakiinnuttanut asemansa Savonlinnalaisten kuorojen joukossa ja on esiintynyt lukuisissa tilaisuuksissa ja konserteissa eri paikkakunnilla, myös oopperalaulaja Juha Kotilaisen kanssa. Kuoron vahvuus on tällä hetkellä noin parikymmentä laulajaa säestäjineen. Kuoro toimii Linnalan kansalaisopiston kuorona.

Countryside Girls on syksyllä 2015 perustettu nuorista ja nuorekkaista naisista koostuva lauluyhtye Sulkavalta. Kuoro laulaa sekä suomeksi että englanniksi tunnettuja pop-kappaleita eri vuosikymmeniltä. Countryside Girls on myös saanut lyhyessä ajassa paljon esiintymistilauksia ja vahvuus on tällä hetkellä toistakymmentä laulajaa. Kuoro toimii Järvi-Saimaan kansalaisopiston kuorona.

Molemmissa kuoroissa kuoronjohtajana toimii kuorojen perustaja, musiikinopettaja Ari Kaartinen joka on myös sovittanut valtaosan lauluista. Esiintymisissä kuoroa säestävät ammattimuusikot; pianisti, rumpali ja kitaristi.  

Laulamisen hauskuus ja laulajien huumorintaju kuuluvat näiden kuorojen luonteeseen. Molemmissa kuoroissa on laulajia useilta paikkakunnilta. Kuorot ottavat vastaan myös uusia laulajia.

Konsertti Linna La Swing & Countryside Girls - ”Stairway To Heaven” tuo taas uutta ohjelmistoa nautiskeltavaksi, unohtamatta myöskään joitakin aiempia yleisön suosikkeja.

Tässä konsertissa rento ja swengaava meininki jatkuu ja kuorot rokkaavat taas yhdessä ja erikseen kappaleita tunnetuilta bändeiltä/artisteilta mm. John Newman, Travellin’ Willburys, The Weather Girls, Led Zeppelin, Queen, U.D.O., Haddaway, Les Humphries Singers, Jimi Hendrix, Lobo, Annika Eklund, Suvi Teräsniska…

Liput 15 € / Ennakkovaraukset ja tiedustelut linnalaswing@gmail.com

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page