top of page

su 22. maalisk.

|

Raimo Laukka

PERUTTU! Raimo Laukka – Unohtumaton Georg Ots

Maaliskuussa 2020 tulee Georg Otsin syntymästä 100 vuotta!

Takaisin etusivulle
Palaa
PERUTTU! Raimo Laukka – Unohtumaton Georg Ots
PERUTTU! Raimo Laukka – Unohtumaton Georg Ots

Paikka & aika

22. maalisk. 2020 klo 15.00 – 15.05

Raimo Laukka

Tietoa tapahtumasta

HUOM. TAPAHTUMA PERUTTU!

Georg Ots vieraili ensimmäisen kerran Suomessa 1951 ja lauloi heti itsensä suomalaisten sydämiin. Hän oli poikkeuksellisen lahjakas ja hallitsi sekä oopperan, että iskelmän. Ots teki lukuisia levytyksiä joiden monipuolisuus on hämmästyttävä. Meillä hänet tunnetaan lähinnä suosikkisävelmien ja laulelmien tulkitsijana. Suomeksi hän levytti varsin paljon ja olemme koonneet tähän konserttiin Otsin uran varrelta kaikkein rakkaimpia lauluja.

Unohtumaton Georg Ots -konsertti Savonlinnan Kulttuurikellarilla sunnuntaina 22. maaliskuuta kello 15.00.

Raimo Laukka on kansainvälisesti menestynyt oopperalaulaja. Opiskelu Sibelius Akatemiassa sekä Berliinissä ja Milanossa valmisti hänet oopperalaulajan ammattiin. Kilpailuvoitot Oskar Merikanto- ja Lappenrannan-laulukilpailuissa toi hänet suuren yleisön tietoisuuteen. Hän on tehnyt mittavan uran Suomen Kansallisoopperassa sekä vieraillut yli kymmenessä eurooppalaisessa oopperatalossa ja konsertoinut monilla suurilla kansainvälisillä areenoilla. Savonlinnan Oopperajuhlilla Laukka on esiintynyt monena kesänä. Yhteistyö George de Godzinskyn, Seppo Hovin ja Markku Johanssonin kanssa oli avain viihteen ja operetin maailmaan. 

Jarmo Tinkala opiskeli harmonikan soittoa Jyväskylän konservatoriossa ja suoritti diplomin 1993. Tinkala on pitkän linjan viihde- ja studiomuusikko, joka tunnetaan mm. Seinäjoen Tangomarkkinoiden orkesterin vakiojäsenenä, yhteistyöstä Veikko Ahvenaisen kanssa Veikon hanurikvartetin jäsenenä, soittanut useissa tv- ja studiokokoonpanoissa. Hän on säestänyt maamme eturivin artisteja ja liki 40 vuotta kestäneellä urallaan vieraillut lukuisissa eri maissa. Jarmo Tinkala voitti Viljo Vesterinen kilpailun, kultaisen harmonikan ja kaksi kertaa pohjoismaisen mestaruuden. Tango-Finlandia palkinto myönnettiin hänelle 2008. Jarmon soittoa kuulee esim Jari Sillanpään ”Pariisi-Helsinki-” ja Marita Taavitsaisen ”André-” kappaleilla.

Liput ovelta 15 e, ennakkovaraukset raimo.laukka@kolumbus.fi

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page