top of page

la 06. marrask.

|

Medikali Oy

Popballadeja ja muita rakkauslauluja

Laulaja Katja Elle (ent. Katja Nykänen) ja pianisti Teemu Nikali esiintyivät yhdessä ensimmäisen kerran Hotelli Punkaharjussa syyskuussa -21. Ilta oli menestys ja se saa nyt jatkoa.

Takaisin etusivulle
Palaa
Popballadeja ja muita rakkauslauluja
Popballadeja ja muita rakkauslauluja

Tapahtuman järjestää

06. marrask. 2021 klo 19.00

Medikali Oy

Lisätietoa

Katja ja Teemu tarjoilevat Kulttuurikellarissa täyslaidallisen tunnelmallisia rakkauslauluja. Katjan herkkä tulkinta ja vahva tarinankerronta nostaa laulujen lyriikat esiin. Teemun maalaileva soitanta tukee kauniisti laulujen tunnelmia antaen solistille tilaa. Herkulliset duetot kruunaavat ohjelmiston.

Suosittelemme konserttia lämpimästi rakastuneille, rakkaudennälkäisille, pariskunnille, yksinäisille tai muuten vaan kauniin musiikin ystäville. Sukella tunteiden viidakkoon kahden herkän tulkin, jätin ja lilliputin, opastamana.

Ohjelmistossa mm. Sua vasten aina painautuisin, Päästä varpaisiin, Jos sä tahdot niin, Joka päivä ja joka ikinen yö, Mä annan sut pois ja Sinuun minä jään.

Katja Elle, laulu

Teemu Nikali, piano ja laulu

Liput 20 € käteisellä, ovelta tuntia ennen esitystä. Ennakkovaraukset arkisin klo 10-20 numerosta: 0413134710 (Salonki Hilda Holm). Paikkoja rajoitetusti.

Konsertissa on väliaika.

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa tapahtuma

bottom of page