top of page

la 20. huhtik.

|

Rajatapaus

Rajatapaus - Improshow

Rajatapaus tuo räjähtävän vauhdikkaan improshownsa Kulttuurikellariin 20.4. klo 19:00 ja tuo tullessaan kevätkauden kovimmat naurutreenit! Liput 10€, ennakkovaraukset osoitteeseen rajatapausryhma@gmail.com

Takaisin etusivulle
Paluu
Rajatapaus - Improshow
Rajatapaus - Improshow

Paikka & aika

20. huhtik. 2024 klo 19.00 – 21.00

Rajatapaus, Savonlinnan Kulttuurikellari

Tietoa tapahtumasta

Savonlinna, täältä tullaan taas! 

Rajatapaus tuo räjähtävän vauhdikkaan improshownsa Kulttuurikellariin 20.4. ja tuo tullessaan kevätkauden kovimmat naurutreenit! Luvassa on huikea paketti improvisaatiopelejä, joista valtaosa on Rajatapauksen omaa käsialaa ja täysin uniikkeja, tällaista settiä et yksinkertaisesta näe missään muualla! Kaikki syntyy hetkessä ilman käsikirjoitusta, yleisön kanssa vuorovaikutuksessa. Tule siis viihtymään, nauramaan ja luomaan kevään hauskin teatterielämys yhdessä Rajatapauksen kanssa Kulttuurikellariin klo 19!

Rajatapaus on joensuulainen improvisaatioteatteriryhmä, joka on hitsannut osaamistaan ja yhteispeliään rautaiseen kuntoon jo yli puoli vuosikymmentä ja yli sadalla keikalla. Kymmeniä omia improtekniikoita, viimeisen päälle viilattua yhteishenkeä ja timanttista heittäytymistä. Tätä ei kannata missata!

Improshown kesto noin 2 tuntia, sisältää väliajan.

Liput 10€, ennakkovaraukset osoitteeseen rajatapausryhma@gmail.com

Maksuvälineenä ovella käy kortti tai käteinen.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page