top of page

ke 03. heinäk.

|

Kulttuurihanat

Runojamit!!

Helsinki Poetry Connection

Registration is Closed
See other events
Runojamit!!
Runojamit!!

Paikka & aika

03. heinäk. 2019 klo 19.00 – 21.00

Kulttuurihanat

Tietoa tapahtumasta

YLLÄTYS!! Helsinki Poetry Connection tuo runojamimeininkiä ja rakkaudellista lavarunodägää keskelle kesäisintä Savonlinnaa juuri kun kaupunki käynnistelee sykkivää oopperajuhla-sesonkia

Tässä päräyttävässä, herkässä ja voimaannuttavassa runoillassa nähdään laaja kattaus Suomen esittävän runouden ja spoken wordin tähtiloistoa! Mitä illan aikana nähdään ja kuullaan, se on yllätys kaikille!

Lavalla nähdään mm. kipinöitä sinkoileva Elsa Tölli, kaikkia itkettävä tyttörunoilija Veera Milja, spoken wordin grand young man Kasper Salonen, kevätpörriäisasiantuntija Juho Nieminen, poetry slamin hallitseva suomenmestari, valtakunnan nyrpein Nihkee Akka sekä kaksinkertainen suomenmestari, ihana luonto-olio Juho Kuusi. 

Illan juontaa Lavarunoakatemian rehtori, runoagitaattori ja oodikumouksellinen Hanna Rentola. 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Savonlinnan Uuden Taidemuseon kanssa, vapaaehtoisella pääsymaksulla yleisö voi tukea Helsinki Poetry Connectionin syksyllä 2019 opetuksen aloittavaa Lavarunoakatemia a, jossa kollektiivi tarjoaa vaihtoehtoista lavarunouden korkeakoulutusta ja työpajatoimintaa esittävästä runoudesta kiinnostuneille.

Tämä ilta ei tule toistumaan, eli kannattaa tulla vähän kauempaakin, Savonlinnan syrjäisyys on kaupungin matkailusivujen mukaan pelkkä urbaani legenda.

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen pääsymaksu

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page