top of page

ti 20. heinäk.

|

Maija Ruuskanen & Veera Railio

Ruuskanen Railio Klubi: LAURA VOUTILAINEN

Laura Voutilainen, laulu Veera Railio, viulu ja laulu Maija Ruuskanen, piano ja laulu Ruuskanen Railio Klubi on Maija Ruuskasen ja Veera Railion klubikonserttisarja, joka juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan Savonlinnan kesässä!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Ruuskanen Railio Klubi: LAURA VOUTILAINEN
Ruuskanen Railio Klubi: LAURA VOUTILAINEN

Paikka & aika

20. heinäk. 2021 klo 19.00

Maija Ruuskanen & Veera Railio

Tietoa tapahtumasta

Laura Voutilainen on yksi Suomen tunnetuimmista iskelmä- ja poptaivaan tähdistä, jolla on huikea ura myös musikaalien ja revyiden ammattilaisena. Laura Voutilainen on valtavan monipuolinen muusikko ja hänen taiteilijapersoonallaan on monet kasvot; tässä konsertissa on luvassa spesiaali ja ennenkuulematon kattaus Lauran sydäntä lähellä olevasta musiikista. Luvassa on yllätyksiä. Konsertin arvioitu kesto noin 90 minuuttia.

Klubikonserteissa kuullaan mielenkiintoisia, sielukkaita tähtiartisteja pienimuotoisella akustisella kokoonpanolla. Ruuskasen ja Railion kanssa lavalle ovat nousseet jo monet suomalaiset lauluntekijät ja artistit Tuure Kilpeläisestä Jannaan ja Edu Kettusesta Jarkko Martikaiseen. Tätä kesää tähdittävät muun muassa Miljoonasateen Heikki Salo, Maria Lund ja Pauli Hanhiniemi!

Varaa paikkasi ajoissa ja seuraa meitä Facebookissa @Ruuskanen Railio Klubi -sivulla ja @ruuskanenrailioklubiofficial Instagram-tilillä.

Kulttuurikellarin konsertteihin mahtuu vain rajallinen määrä yleisöä! Avaamme tarpeen tullen mahdollisia lisäesityksiä!

Muutokset mahdollisia.

Liput: 35 €

www.nettilippu.fi/fi/event/ruuskanen-railio-klubi-laura-voutilainen-savonlinna1

Huom! Nettilipussa asiakkaalle ei muita kuluja. Lippuja myynnissä rajallinen määrä.

https://linktr.ee/ruuskanenrailioklubi/

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page