top of page

ma 26. heinäk.

|

Maija Ruuskanen ja Veera Railio

Ruuskanen Railio klubi - LAURA VOUTILAINEN

Huom! Muuttunut päivä! 20.7. ja 21.7. klubit on siirretty. Uudet ajankohdat ovat 8.7. ja 26.7. Laura Voutilainen, laulu, Veera Railio, viulu & laulu, Maija Ruuskanen, piano & laulu.

Takaisin etusivulle
Palaa
Ruuskanen Railio klubi - LAURA VOUTILAINEN
Ruuskanen Railio klubi - LAURA VOUTILAINEN

Paikka & aika

26. heinäk. 2021 klo 19.00

Maija Ruuskanen ja Veera Railio

Tietoa tapahtumasta

Laura Voutilainen on yksi Suomen tunnetuimmista iskelmä- ja poptaivaan tähdistä, jolla on huikea ura myös musikaalien ja revyiden ammattilaisena. Laura Voutilainen on valtavan monipuolinen muusikko ja hänen taiteilijapersoonallaan on monet kasvot; tässä konsertissa on luvassa spesiaali ja ennenkuulematon kattaus Lauran sydäntä lähellä olevasta musiikista. Luvassa on yllätyksiä. Konsertin arvioitu kesto noin 90 minuuttia.

Ruuskanen Railio Klubi on Maija Ruuskasen ja Veera Railion klubikonserttisarja, joka juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan Savonlinnan kesässä! Klubikonserteissa kuullaan mielenkiintoisia, sielukkaita tähtiartisteja pienimuotoisella akustisella kokoonpanolla. Ruuskasen ja Railion kanssa lavalle ovat nousseet jo monet suomalaiset lauluntekijät ja artistit Tuure Kilpeläisestä Jannaan ja Edu Kettusesta Jarkko Martikaiseen. Tätä kesää tähdittävät muun muassa Miljoonasateen Heikki Salo, Maria Lund ja Pauli Hanhiniemi!

Varaa paikkasi ajoissa ja seuraa meitä Facebookissa @Ruuskanen Railio Klubi -sivulla ja @ruuskanenrailioklubiofficial Instagram-tilillä.

Kulttuurikellarin konsertteihin mahtuu vain rajallinen määrä yleisöä! Avaamme tarpeen tullen mahdollisia lisäesityksiä!

Muutokset mahdollisia.

Liput: 35 €

https://www.nettilippu.fi/fi/event/ruuskanen-railio-klubi-laura-voutilainen-savonlinna_2607

Huom! Nettilipussa asiakkaalle ei muita kuluja. Lippuja myynnissä rajallinen määrä.

https://linktr.ee/ruuskanenrailioklubi/

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page