top of page

pe 05. marrask.

|

Maiju Vaahtoluoto

SADUN SIIVIN - dramatisoitu liedkonsertti

“Sadun siivin” on liedmusiikin ympärille rakennettu dramatisoitu konsertti, joka pohtii satujen merkitystä nuoren naisen kasvussa aikuisuuteen ja matkassa sisimpäänsä.

Takaisin etusivulle
Palaa
SADUN SIIVIN - dramatisoitu liedkonsertti
SADUN SIIVIN - dramatisoitu liedkonsertti

Paikka & aika

05. marrask. 2021 klo 18.00

Maiju Vaahtoluoto

Tietoa tapahtumasta

Sadut voivat viihdyttää, naurattaa ja lohduttaa, mutta myös varoittaa, ahdistaa ja suututtaa. Millaisia satuja lapsillemme kerrotaan ja millaisessa valossa lapsuuden sadut näyttäytyvät elämän myöhemmissä käännekohdissa?

Esityksessä laulaja ja pianisti toimivat musisoinnin lisäksi myös näyttelijöinä ja tarinankertojina. Päähenkilöiden välille syntyy ajoittain värikästäkin sananvaihtoa, kun teinimyrskyt makoisine ihastumisineen ja karvaine pettymyksineen tulevat kuvioihin. Esitykseen valitut laulut ja puhutut tekstit antavat samaistumispintaa nuorista aikuisiin ja muodostavat yhdessä tarinallisen kaaren: kuin yhden Suuren Sadun.

Säveltäjänimiä mm. Debussy, Sibelius, Mahler, Schubert, Liszt. Esitys sopii kaikille yli 12-vuotiaille nuorille sekä aikuisille. Esityksessä käsitellään myös teemoja, joita ei ole kohdennettu lapsille.

Esiintyjät: Maiju Vaahtoluoto (mezzosopraano) Minttu Siitonen (piano)

Esityksen käsikirjoitus: Maiju Vaahtoluoto, Minttu Siitonen ja Martina Roos

Esityksen kesto: 1h 10 min + väliaika Esitys sopii kaikille yli 12-vuotiaille.

Liput 20 / 15 e

Esiintyjien kotisivut ja yhteystiedot: Maiju Vaahtoluoto: www.maijuvaahtoluoto.com Minttu Siitonen: www.minttusiitonen.fi

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page