top of page

pe 30. kesäk.

|

Samuli Federlay

Samuli Federley

Virtuoottinen kitaristi yhdistelee musiikissaan mm. metallia, klassista, rockia ja elektonista musiikkia. Federlay on esiintynyt mm. Steve Vai:n ja Michael Monroen kaltaisten legendojen kanssa! Liput 15/10€ puoli tuntia ennen ovelta

Takaisin etusivulle
Paluu
Samuli Federley
Samuli Federley

Paikka & aika

30. kesäk. 2023 klo 19.00 – 21.00

Samuli Federlay, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Tietoa tapahtumasta

"Olen syntynyt vuonna 1981 Helsingissä. Aloitin kitaransoiton 10-vuotiaana. Olin varhaisesta iästä lähtien vahvasti kiinnostunut musiikista, joten soitan myös pianoa ja rumpuja, mutta kitaraa pidetään pääinstrumenttinani.

Alkuajat kuluivat raskaasti harjoitellen ja oppien kaikkea kitarasta ja musiikista. Opiskelin useita vuosia pop/jazz-konservatoriossa Helsingissä ja lopulta astuin Stadiaan, Helsingin ammattikorkeakouluun, josta valmistuin kitarapedagogiksi.

Olen soittanut useissa bändeissä ja työskennellyt myös studiomuusikkona. Olen nauhoittanut kitaroita yli kymmeneen albumiin tähän päivään mennessä ja yksi niistä on saanut Suomessa kultalevystatuksen. Olen myös julkaissut kolme sooloalbumia ja tehnyt demovideoita ja musiikkia eri yrityksille. Näiden tehtävien lisäksi opetan kitaransoittoa paikallisessa musiikkiopistossa.

Yhdistän musiikissani erilaisia musiikkityylejä, kuten rockia, metallia, klassista, elektronista musiikkia , popia ja yhdistän ne ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Ne esitetään virtuoottisella ja energisellä tavalla, joka houkuttelee kaikenlaisia kuuntelijoita.

Esiinnyn pääasiassa sooloartistina. Olen kiertänyt mm. Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Tšekissä, Koreassa, Kiinassa ja Romaniassa. Olen esiintynyt sellaisten legendojen kanssa kuin Steve Vai ja Michael Monroe."

-Samuli Federlay

"Samuli is a Suomi shredder, that produces some relentless melodic shreds, highly regarded and critically acclaimed as one of the most talented Finnish guitarist right now. It is very hard to create music from shreds that sounds unique, well Samuli does that perfectly." -Stefan Andonov, Shred Mag

"His guitar playing is phenomenal whether it is classical, rock, metal, shredding like none before him, his talent to move effortlessly from one to another is breathtaking." -John Forster, Surgery Records

Official Finnish record (2021) on guitar speed, 16th notes in 250 bpm

Konsertin kesto n. 1,5 tuntia sis. väliajan

Liput 15/10€ puoli tuntia ennen ovelta

Järjästää Samuli Federlay, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

http://www.samulifederley.com

https://www.instagram.com/samulifederley/

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page