top of page

ma 08. marrask.

|

Savonlinna Big Band

Savonlinna Big Band - Tribute To Clark Terry, feat. Jukka Eskola & Rasmus Soini

Clark Terry 100 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi luvassa on läpileikkaus Terryn mittavan uran vaiheista eikä materiaalista ole todella pulaa - Clark Terry on yksi historian levyttäneimpiä jazzmuusikoita, joka ehti urallaan soittaa mm. Duke Ellingtonin, Count Basien ja Quincy Jonesin yhtyeissä.

Takaisin etusivulle
Palaa
Savonlinna Big Band - Tribute To Clark Terry, feat. Jukka Eskola & Rasmus Soini
Savonlinna Big Band - Tribute To Clark Terry, feat. Jukka Eskola & Rasmus Soini

Paikka & aika

08. marrask. 2021 klo 19.00

Savonlinna Big Band

Tietoa tapahtumasta

Konsertin itseoikeutettuna solistina toimii suomalaisen jazzin kuuma nimi Jukka Eskola ja konsertin johtaa nuoremman polven big band -vaikuttaja Rasmus Soini.

Trumpetisti Jukka Eskola on yksi maamme tunnetuimmista jazzmuusikoista. Hän on julkaissut kuusi soololevyä sekä esiintynyt useiden big bandien ja sinfoniaorkestereiden solistina niin Suomessa kuin ulkomailla. Jazz-uransa lisäksi Eskola on myös erittäin kysytty sessiotrumpetisti. Hän soittaa useissa television viihdeohjelmissa sekä maamme eturivin artistien yhtyeissä. Jukka Eskola on oululaisen Elojazz- festivaalin sekä SavoyJAZZFestin taiteellinen johtaja, ja toimii myös Oulu All Star Big Bandin taiteellisena johtajana.

Nuori jazzlupaus Rasmus Soini on savonlinnalaislähtöinen säveltäjä, sovittaja, kapellimestari ja pedagogi. Soini tunnetaan erityisesti vuonna 2013 perustamansa Sointi Jazz Orchestra -kokoonpanon taiteellisena johtajana ja kapellimestarina, jolle hän on aktiivisesti kirjoittanut uutta materiaalia läpi yhtyeen historian. Soini on myös kysytty kouluttaja ja vierailija, jonka sävellyksiä ja sovituksia ovat esittäneet useat eri big bandit ja puhallinorkesterit ympäri maan.

Liput 25 € ovelta ja ennakkoon https://www.nettilippu.fi/fi/event/slnbb

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page