top of page

ti 05. maalisk.

|

Pääkonttori ry

Savonlinnan Kulttuurikahvit

Savonlinnan kulttuuri- ja luovan alan ammattilaiset tapaavat säännöllisesti Savonlinnan Kulttuurikellarilla joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 17:30. Esillä on vaihdellen ajankohtaisia aiheita ja vierailijoita. Vapaa pääsy!

Takaisin etusivulle
Paluu
Savonlinnan Kulttuurikahvit
Savonlinnan Kulttuurikahvit

Paikka & aika

05. maalisk. 2024 klo 17.30 – 19.00

Pääkonttori ry, Savonlinnan Kulttuuritoimi, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Tietoa tapahtumasta

SAVONLINNAN KULTTUURIKAHVIT

Savonlinnan kulttuuri- ja luovan alan ammattilaiset tapaavat säännöllisesti Savonlinnan Kulttuurikellarilla joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 17:30. Esillä on vaihdellen ajankohtaisia aiheita ja vierailijoita. Kulttuurikahveja toteuttaa yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari ry, luovien alojen yhdistys Pääkonttori ry ja Savonlinnan kulttuuritoimi. Vapaa pääsy, maksuton kahvi- ja teetarjoilu.

Ti 5.3. Mitä mahdollisuuksia voi tarjota Savonlinnan tulevat juhlavuodet? 2025 vietetään Olavinlinnan 550 vuotisjuhlaa ja 2026 Savonlinnan Kulttuurin Unelmavuotta. Vieraana Olavinlinnasta vastaavan Kansallismuseon yleisösuhdepäällikkö Hanna Forssell, Lappeenrannan Unelmavuotta valmistellut kulttuurijohtaja Anu Talka, Savonlinnan kulttuurijohtaja Outi Rantasuo ja sivistysjohtaja Mikko Ripatti.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page