top of page

ke 13. huhtik.

|

Olavin Jazz ry & Nova Records Oy

Suruton Festivaali - Olavin Jazz: Simon Zion

Simon Zion (laulu), Ukko Heinonen (saksofoni), Tuomo Uusitalo piano), Teemu Åkerblom (basso), Ville Luukkonen (rummut)

Takaisin etusivulle
Palaa
Suruton Festivaali  - Olavin Jazz:  Simon Zion
Suruton Festivaali  - Olavin Jazz:  Simon Zion

Paikka & aika

13. huhtik. 2022 klo 19.00

Olavin Jazz ry & Nova Records Oy

Tietoa tapahtumasta

Alun perin Etelä-Suomesta lähtöisin oleva Simon Zion (SWE) on elänyt lapsuutensa ja nuoruutensa Pohjois-Ruotsissa. Hänet tunnetaan monipuolisena muusikkona ja lauluntekijänä mm. jazzin ja rock-musiikin saralla, ja jolla on oma autenttinen saundi niin laulussa kuin kitaransoitossa. Simon Zion tuli laajemman yleisön tietoisuuteen voitettuaan 3.sijan Ruotsin Idols-kilpailussa vuonna 2015 ja hän on siitä lähtien työskennellyt mm. Los Angelesissa kirjoittaen ja äänittäen musiikkiaan sekä esiintyen.

Viime vuosina Simon Zion on keskittynyt aiempaa enemmän suureen intohimoonsa jazziin ja improvisointiin sekä julkaissut vuonna 2020 albumin ”Intrinsic Drive", jolla hän tutkii ja laajentaa jazzin rajoja muiden muusikoiden kanssa. Parhaillaan hän työstää materiaalia uudelle albumille. Simon Zionia on verrattu mm. sellaisiin muusikoihin kuten Jeff Buckley, Sting, Miles Davis, Jimi Hendrix, Kurt Cobain ja Robert Plant, vaikka hänellä onkin selvästi tunnistettava oma tyylinsä uuden musiikin ympäristössä.

Simon Zion kiertää vuonna 2022 Skandinaviaa uuden yhtyeensä kanssa, jossa soittaa mm. muutamia suomalaisia huippumuusikoita – Ville Luukkonen, Tuomo Uusitalo, Teemu Åkerblom ja Ukko Heinonen.

Liput 20/18 € ennakkoon www.nettilippu.fija ovelta puoli tuntia ennen konserttia.

https://www.nettilippu.fi/fi/event/olavinjazz2022_1-2-2-2-2-2-2

Tapahtuman järjestää Olavin Jazz ry. Yhteistyössä Nova Records Oy (Suruton Festivaali) & Savonlinnan Kulttuurikellari ry

More:

http://simonzion.com

contact@simonzion.com

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page