top of page

la 12. maalisk.

|

Olavin Jazz ry & Nova Records

Suruton Festivaali - Olavin Jazz: SIR GARRISON

Sir Garrison aloittaa levynjulkaisukiertueensa Savonlinnan Kulttuurikellarilla. Sami Leponiemi (saksofonit), Nathan Francis (basso), Okko Saastamoinen (rummut)

Takaisin etusivulle
Palaa
Suruton Festivaali - Olavin Jazz: SIR GARRISON
Suruton Festivaali - Olavin Jazz: SIR GARRISON

Paikka & aika

12. maalisk. 2022 klo 19.00

Olavin Jazz ry & Nova Records

Tietoa tapahtumasta

Syntymästään alkaen jazz trio Sir Garrison on etsinyt ääntä jota voisivat kutsua omakseen. "Numerossa kolme on voimaa" sanoo basisti Nathan Francis. "Soittaessamme jokainen tukee toistaan synnyttäen hyvin persoonallisen ja aistittavan keskustelun bändin jäsenten välillä. Musiikkimme on heijastus kunnioituksesta luontoa ja toisiamme kohtaan."

Trion voima on havaittavissa heidän debyyttialbumiltaan, joka äänitettiin Konneveden syrjäisellä saarella. "Päätimme äänittää levyn kaukaisessa paikassa luonnon äärellä, jotta äänemme vapautuisi kaupungin kiireestä ja hulinasta. Halusimme tuottaa täysin akustista ja mahdollisimman inhimillistä ja luonnonläheistä soundia." kertoo rumpali Okko Saastamoinen.

Sir Garrisonin musiikki on yhtyeen jäsenten säveltämää, eniten sävellyksistä on vastannut saksofonisti Sami Leponiemi. "Sir Garrison yhdistää meidän kaikkien yksilölliset soittotyylit. Kaikki kunnioittavat toistensa ideoita ja näin yksilöt täydentävät toisiaan tuottaen intiimin, rehellisen ja mukaansatempaavan yhteissoundin."

Liput: 20/18 € ennakkoon nettilippu.fi ja ovelta puoli tuntia ennen konserttia.

https://www.nettilippu.fi/fi/event/olavinjazz2022_1-2-2-2-2-2-2-2

Järjestäjä: Olavin Jazz ry & Nova Records Oy (Suruton Festivaali) yhteistyössä Savonlinnan kulttuurikellari ry:n kanssa

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page