top of page

pe 04. syysk.

|

Savonlinnan Taiteiden Yö

Taiteiden Yö Kulttuurikellarilla

Taiteiden Yö valtaa Savonlinnan ja Kulttuurikellari toimii tapahtuman virallisena hermokeskuksena. Kaikkiin Taiteiden Yön tapahtumiin on vapaa pääsy.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Taiteiden Yö Kulttuurikellarilla
Taiteiden Yö Kulttuurikellarilla

Paikka & aika

04. syysk. 2020 klo 17.00 – 23.45

Savonlinnan Taiteiden Yö

Tietoa tapahtumasta

Taiteiden Yön ohjelma Kulttuurikellarilla

Taidevinkkaaja tavattavissa Ravintola klo 17–23 Taiteiden yön taidevinkkaaja auttaa kävijää suunnistamaan illan ohjelmaviidakossa ja löytämään sieltä oman juttunsa.

Retrotytöt: ”On kummaa taikaa – mieltä kiehtoo” Sali klo 17–17.45 Lauluyhtyeen esityksessä kuullaan ikivihreitä sävelmiä, joiden tulkintaa saattavat rohkaista illan hämyiset tunnelmat. Retrotyttöjen kanssa menossa mukana ovat tulisesti soittavat basisti Jukka Laaksonen ja pianisti Mika Siekkinen.

Duo Väliäänet: Muistoja kesästä Ravintola klo 17.30¬–18 ja 20.30–21 Savonlinna-kvartetin Väliäänet esittävät pieniä kesätarinoita Bartokin ja Ribaupierren sävelin. Savonlinna-kvartetin toinen viulisti Eeva Vesamäki ja alttoviulisti Katja Inkala.

Työpaja: Tahroja - hiljenny ja kohtaa ajatuksesi Ravintola klo 18.30–20-30 ja 21–22 Mari Liimataisen kahdenkeskinen osallistava työpaja. Yhden tapaamisen kesto 15 minuuttia.

Katri Susitaival: Gamba-vastaanotto Backstage klo 18–19 Katri Susitaipaleen soolomusiikkia viola da gamballa. Kuulijat pääsevät yksitellen tai max. 3 hengen ryhmässä kuulemaan intiimin soittohetken kynttilän valossa, turvavälejä noudattaen. Musiikki on sävelletty 1600-luvulla Ranskassa ja Englannissa, mutta kuulostaa nykyihmisen korvaan yllättävän tutulta ja viehkeältä. Käynti Kalmarinkadun puolelta, backstagen ulko-ovella on henkilö, joka laskee kuulijoita sisään ja ulos.

Mozartista Bethoveniin Sali klo 19.30–20.30 Katja Inkala, viulu ja Liisa Rousti, piano.

JAVAS Sali klo 21–22 JAVAS on viisihenkinen, Itä-Suomesta lähtöisin oleva yhtye, joka ottaa yleisönsä soul-funk ja jazz-klassikoiden energisillä tulkinnoilla. Yhtyeen soitossa kuuluu muusikoiden poikkeuksellisen värikäs musiikillinen tausta: kaikkea jazzista heavyyn, sambakoulusta singaporelaiseen poppiin sekä kansainvälisten levytysten ja TV-esiintymisten glamourista rähjäisiin kuppiloihin. JAVAS tarjoilee kuulijoilleen monimuotoista musiikillista ilotulitusta ja vastustamatonta svengiä! Anna Vaskelainen: laulu, koskettimet, pasuuna, Aino Kovanen: laulu, huilu, Vili Paavilainen: kitara, Sanna-Mari Savolainen: basso, Jarmo Valmari: rummut

Gypsy Rhythm Feat: Yasmin Baltzar Ravintola noin klo 22–22.30 ja 23.15–23.45 Gypsy Rhythm soittaa hyvää ja menevää gypsy swingiä, niin iloisia kuin kaihoisiakin sävelmiä sekä virtuoosimaisia ja salamannopeita sooloja. Allan Bollström: rytmikitara. Viki Baltzar: soolokitara. Yasmin Baltzar: laulu.

*

Kaikkiin Taiteiden Yön tapahtumiin on vapaa pääsy.

*

Lisätietoja:

Veera Koivaara (Taiteiden yö) veera.koivaara@kolomonen.fi 044 759 3579

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page