top of page

pe 12. toukok.

|

Tsuumi Sound System

Tsuumi Sound System

Energisistä live-esiintymisistään tunnettu yhtye juhlistaa tuoretta live-albumiaan kotimaan kiertueella. Liput 18/15€ Kellarin ravintolan tiskiltä, kuten myös ennakkomyynti (15€ ennen esityspäivää).

Takaisin etusivulle
Paluu
Tsuumi Sound System
Tsuumi Sound System

Paikka & aika

12. toukok. 2023 klo 19.00 – 21.00

Tsuumi Sound System, Kulttuurihanat ay

Tietoa tapahtumasta

Suomalaisen kansanmusiikin vientitykki Tsuumi Sound System julkaisee uuden vuoden kunniaksi albumin. Tammikuun 13. päivänä julkaistava albumi on yhtyeen viides ja tällä kerralla vuorossa on yhtyeen ensimmäinen live-konserteista taltioitu albumi. Levyn materiaali on taltioitu yhtyeen konserteista ja kiertueilta vuosien 2018-2021 aikana.

Tsuumi Sound Systemin seitsenhenkinen kokoonpano on valloittanut musiikillaan jo yli 15 vuoden ajan. Neljä studioalbumia ovat saaneet ylistävän vastaanoton.

Yhtyeen energisiä keikkoja on kuvailtu muun muassa vuoristorata-ajeluksi ja yhtyettä etnokanuunaksi. Nyt tämä energia on ensimmäistä kertaa taltioitu albumille. Levyn 17 kappaleen ohjelmisto käsittää yhtyeen tuotantoa koko sen historian varrelta.

Mukana on kaikki yhtyeen keikoilta tutut hitit muun muassa aiemmin yhtyeen tuottajana toimineelle kitaristi/tuottaja Roger Tallrothille omistettu Grown Up Roger, uusimman Blinking Light -levyn suosikkiraita Amazing Race, sekä ensimmäistä kertaa Tsuumi Sound Systemin omalla kokoonpanolla levylle taltioitu liveversio iki-ihanasta häämarssista Käytävä – The Aisle.

Kun cd-levyn maksimikesto on 74 minuuttia tarjoilee TSS yleisölleen tämän albumin myötä lähes sekunnilleen ”täyden” levyn. Levyn on miksannut yhtyeen luotettu livemiksaaja Antti Puumalainen.

Yhtye kiertää levyn tiimoilta vuoden 2023 aikana niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin. Levyn ensimmäinen virallinen julkistamis- konsertti kuullaan Folklandia 2023 -risteilyllä perjantaina 13.1.

Tero Hyväluoma - Viulu Pilvi Järvelä - Piano, harmoni Hannu Kella - Haitari Jani Kivelä - Kitara Jussi Nikula - Rummut, lyömäsoittimet: Olli Rantala - Kontrabasso Pekka Seppänen - Saksofonit

Liput 18/15€ Kellarin ravintolan tiskiltä, kuten myös ennakkomyynti (15€ ennen esityspäivää).

Tapahtuman järjestää: Kulttuurihanat, Tsuumi Sound System. Yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page