top of page

su 13. maalisk.

|

Raimo Laukka

Unohtumaton Georg Ots

Raimo Laukka – laulu, Jarmo Tinkala, harmonikka.

Takaisin etusivulle
Palaa
Unohtumaton Georg Ots
Unohtumaton Georg Ots

Paikka & aika

13. maalisk. 2022 klo 15.00

Raimo Laukka

Tietoa tapahtumasta

Georg Ots vieraili ensimmäisen kerran Suomessa 1951 ja lauloi heti itsensä suomalaisten sydämiin. Hän oli poikkeuksellisen lahjakas ja hallitsi sekä oopperan, että iskelmän. Ots teki lukuisia levytyksiä joiden monipuolisuus on hämmästyttävä. Meillä hänet  tunnetaan lähinnä suosikkisävelmien ja laulelmien tulkitsijana. Suomeksi hän levytti varsin paljon ja olemme koonneet tähän konserttiin Otsin uran varrelta kaikkein rakkaimpia lauluja.

Raimo Laukka on kansainvälisesti menestynyt oopperalaulaja. Opiskelu Sibelius Akatemiassa sekä Berliinissä ja Milanossa valmisti hänet oopperalaulajan ammattiin. Kilpailuvoitot Oskar Merikanto- ja Lappenrannan-laulukilpailuissa toi hänet suuren yleisön tietoisuuteen. Hän on tehnyt mittavan uran Suomen Kansallisoopperassa sekä vieraillut yli kymmenessä eurooppalaisessa oopperatalossa ja konsertoinut monilla suurilla kansainvälisillä areenoilla. Savonlinnan oopperajuhlilla Laukka on esiintynyt monena kesänä. Yhteistyö George de Godzinskyn, Seppo Hovin ja Markku Johanssonin kanssa oli avain viihteen ja operetin maailmaan.

Jarmo Tinkala opiskeli harmonikan soittoa Jyväskylän konservatoriossa ja suoritti diplomin 1993. Tinkala on pitkän linjan viihde- ja studiomuusikko, joka tunnetaan mm. Seinäjoen Tangomarkkinoiden orkesterin vakiojäsenenä , yhteistyöstä Veikko Ahvenaisen kanssa Veikon hanurikvartetin jäsenenä, soittanut useissa tv- ja studiokokoonpanoissa. Hän on säestänyt maamme eturivin artisteja ja liki 40 vuotta kestäneellä urallaan vieraillut lukuisissa eri maissa. Jarmo Tinkala voitti Viljo Vesterinen kilpailun, kultaisen harmonikan ja kaksi kertaa pohjoismaisen mestaruuden. Tango-Finlandia palkinto myönnettiin hänelle 2008. Jarmon soittoa kuulee esim Jari Sillanpään ”Pariisi-Helsinki-” ja Marita Taavitsaisen ”André-” kappaleilla.

Liput 20 € ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua. 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page