top of page

la 18. toukok.

|

Savonlinna - Kuoro

UUSIIN TUULIIN RAIKKAISIIN

Savonlinnan Orkesteri, Savonlinnan Taidelukion kamarikuoro, kapellimestarina Teemu Takanen Teemu Takanen: Panic Suite (kantaesitys), Anna-Mari Kähärän lauluja. 18.5. klo 16:00 Vapaa pääsy, ennakkovaraus nettilippu.fi

Takaisin etusivulle
Paluu
UUSIIN TUULIIN RAIKKAISIIN
UUSIIN TUULIIN RAIKKAISIIN

Paikka & aika

18. toukok. 2024 klo 16.00 – 18.00

Savonlinna - Kuoro, Savonlinnan Orkesteri

Tietoa tapahtumasta

UUSIIN TUULIIN RAIKKAISIIN

la 18.5. klo 16

Savonlinnan Kulttuurikellari

'

Savonlinnan Orkesteri

Teemu Takanen, kapellimestari

Juha Eskelinen, kitara

Savonlinnan Taidelukion kamarikuoro

Savonlinna-kuoro

Teemu Takanen: Panic Suite (kantaesitys)

Anna-Mari Kähärän lauluja

Savonlinnan Taidelukion kamarikuorossa laulaa tällä hetkellä 20–25 laulajaa. Se perustettiin viitisen vuotta sitten, kun haluttiin tarjota syventäviä kuoro-opintoja kuorolaulusta innostuneille opiskelijoille Taidelukion perinteisen suurkuoron lisäksi. Savonlinna-kuoro on monipuolista ohjelmistoa esittävä ja korkeaan laatuun pyrkivä sekakuoro, joka viettää tänä vuonna 55-vuotisjuhlavuottaan. Savonlinnan Orkesteriyhdistys ylläpitää ammattimuusikoista koostuvaa Savonlinna-kvartettia ja sen ympärille koottavaa Savonlinnan Orkesteria, jonka kokoonpano koostuu paikallisista harrastajasoittajista, musiikkiopiston ja Taidelukion opiskelijoista sekä ammattimuusikoista.

Juha Eskelinen on Savonlinnan musiikki- ja tanssiopiston sekä Taidelukion pitkäaikainen kitaransoiton opettaja. Hän on esiintynyt mm. Savonlinna Big Bandin riveissä useita vuosia, Savonlinnan oopperajuhlilla (viimeksi Sevillan parturi 2023), Savonlinnan Teatterissa, Savonlinna-kvartetin solistina sekä Elojubileen Abba -konsertissa 2022 Kuopion kaupunginorkesterin mukana.

Teemu Takanen on savonlinnalainen kapellimestari, säveltäjä, sovittaja ja saksofonisti. Tällä hetkellä häntä työllistävät erilaiset yhteistyöprojektit Savonlinnan Orkesterin lisäksi muun muassa Vantaan Viihdeorkesterin ja Helsingin kaupunginorkesterin kanssa.

Vapaa pääsy

Ennakkovarauslinkki: https://www.nettilippu.fi/fi/event/uusiin-tuuliin-raikkaisiin-18-5-

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page