top of page

pe 07. kesäk.

|

Kulttuurihanat ay

Vähäsarja & Mikko Juvonen

Vähäsarja on kaksi albumia julkaissut laulaja-lauluntekijä, ja Mikko Juvonen savonlinnalainen laulelmamusiikkia esittävä lauluntekijä, jonka esikoisalbumi julkaistaan ensi syksynä. Kellarin Ravintolassa 7.6.2024 klo 19:00, vapaa pääsy!

Takaisin etusivulle
Paluu
Vähäsarja & Mikko Juvonen
Vähäsarja & Mikko Juvonen

Paikka & aika

07. kesäk. 2024 klo 19.00 – 21.00

Kulttuurihanat ay, Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Tietoa tapahtumasta

Vähäsarja on kaksi albumia julkaissut laulaja-lauluntekijä. Vähäsarjan minimalistisia lauluja on kuvailtu joskus myös elokuvallisiksi. Hänen lyriikkansa on paitsi henkilökohtaista myös symbolista. Elämän suuret ja pienet kysymykset kohtaavat pienoismaailmassa, jossa on jotain tuttua ja jotain outoa. Kristillinen mystiikka pilkistää riveillä ja rivien välissä. Pitkään keikkatauolla ollut Vähäsarja tulkitsee nyt levytettyjen laulujen lisäksi uutta materiaalia, johon kuuluu tammikuussa julkaistu single Pääskyset.

Mikko Juvonen on savonlinnalainen laulelmamusiikkia esittävä lauluntekijä, jonka esikoisalbumi julkaistaan ensi syksynä. Kymmenen vuoden aikana syntyneet laulut ovat Juvoselle ennen kaikkea maadoittumisen väline: ne ovat antaneet hänelle itselleen levollisuutta, jota hän toivoo pystyvänsä jakamaan myös muille.

Kellarin Ravintolassa 7.6.2024 klo 19:00, vapaa pääsy!

Tapahtuman järjestää Kulttuurihanat ay. yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page