top of page

ke 18. lokak.

|

Savonlinnan Seurakunta

Vain aatoksin mi kauas entää...

Emiliana Skoog ja monitoimimuusikko Pia Rask tulkitsevat rakastetuimpia tangojamme ja kirkkoherra Sammeli Juntunen nivoo yhteen tangointohimon ja teologian. Lopuksi yleisökeskustelu. 18.10. klo 18:00 Vapaa pääsy!

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Vain aatoksin mi kauas entää...
Vain aatoksin mi kauas entää...

Paikka & aika

18. lokak. 2023 klo 19.00 – 21.00

Savonlinnan Seurakunta, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Tietoa tapahtumasta

Miten evankeliumi ja tango sopivat yhteen? Hyvin, ainakin näiden kolmen mielestä. 

Savonlinnan seurakunta on vuosikymmenien ajan järjestänyt perinteisen Poukkusalmen ohjelmallisen juhannuskokon. Viime kesänä ukkosmyrsky sotki suunnitelmat, koko kokkoa ei saanut polttaa, paikalle ilmaantui vain kourallinen värjöttelijöitä ja makkaratkin saatiin syödä itse. Mutta koska ohjelma oli senverran poikkeava, päätimme uusia sen nyt syksyllä. Kokkoa ei edelleenkään polteta, mutta toivomme settimme herättävän keskustelua vaikkapa siitä, kuuluuko juhannustangon kyytipojaksi  mieluummin jotain muuta kuin hengellistä sanomaa vai onko näillä kahdella näennäisesti kaukaisella asialla kuitenkin jotain yhteistä. Entä voisiko jumalanpalvelukseenkin yhdistää joitain muitakin elementtejä kuin niitä perinteisiä? Entä saako niin tehdä vaikkapa kirkossa?

Kulttuurikellarin tangoillassa tangomarkkinasemifinalisti, Rantasalmen vs. aluekappalainen Emiliana Skoog ja monitoimimuusikko Pia Rask tulkitsevat rakastetuimpia tangojamme ja ekumeniikan dosentti, kirkkoherra Sammeli Juntunen ompelee yhteen tangointohimon ja teologian. Pienen paneelin jälkeen yleisökeskustelu. Vappaa piäsy! Kesto noin 1,5-2 tuntia, ehkä pidempään. 

Vapaa pääsy!

Tapahtuman järjestää Savonlinnan Seurakunta, yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page