top of page

pe 20. lokak.

|

Veera Konsti

Veera Konsti: Kotimaan luonto-opas

Kotimaan luonto-opas kertoo ihmisen ja luonnon monimutkaisesta suhteesta. Valokuvissa, asetelmissa ja installaatioissa hämärrytetään todellisuuden rajoja, tökitään muurahaispesiin ja pohditaan makaaberin huumorin kautta luonnon merkitystä nykyihmiselle. Vapaa Pääsy!

Takaisin etusivulle
Paluu
Veera Konsti: Kotimaan luonto-opas
Veera Konsti: Kotimaan luonto-opas

Paikka & aika

20. lokak. 2023 klo 16.00 – 16. jouluk. 2023 klo 23.50

Veera Konsti, Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Tietoa tapahtumasta

Kotimaan luonto-opas kertoo ihmisen ja luonnon monimutkaisesta suhteesta. Valokuvissa, asetelmissa ja installaatioissa hämärrytetään todellisuuden rajoja, tökitään muurahaispesiin ja pohditaan makaaberin huumorin kautta luonnon merkitystä nykyihmiselle. Teokset kurkottelevat monin tavoin taiteen ja luonnontieteiden historiaan, mutta tarjoavat pureskeltavaa myös tulevaisuuden uhkakuvien kautta. Kestääkö erityinen luontosuhteemme kyseenalaistamisen? 

Veera Konsti (s. 1990) on savonlinnalaislähtöinen valokuvaaja ja valokuvataiteilija, jonka teoksissa toistuvat teemat pyörivät kuoleman, luonnon, Itä-Suomen ja mustan huumorin ympärillä. Konsti on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta ja hänet on huomioitu Jouko Lehtolan Säätiön “Nuori sankari” -palkinnolla vuonna 2022. Savonlinnassa Konstin töitä on nähty aiemmin mm. Kulttuurikellarilla ja Riihisaaren museossa vuosina 2019–2020. 

Näyttelyyn on vapaa pääsy, avoinna ravintolan aukioloaikoina. 

Ravintola avoinna: ti-to 16-22 (23) pe-la 16-24 (01)

Näyttelyn järjestää Veera Konsti ja Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page