top of page

la 19. lokak.

|

Kellarin ravintola

Viinitasting: Unkarilaisia viinejä

Kellarin ravintolassa viiniasiantuntija Juhani Huotari johdattaa unkarilaisten viinien maailmaan

Takaisin etusivulle
Palaa
Viinitasting: Unkarilaisia viinejä
Viinitasting: Unkarilaisia viinejä

Paikka & aika

19. lokak. 2019 klo 16.00 – 18.00

Kellarin ravintola

Tietoa tapahtumasta

Kellarin ravintola jatkaa Savonlinnan Unkariviikkoja, kun järjestämme yhteistyössä viiniasiantuntija Juhani Huotarin kanssa Unkarilaisten viinien tasting-illan. Nyt on aivan ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan unkarilaisiin viineihin. Aikaisempaa tuntemusta viineistä tai maisteluista et tarvitse, viininmaistattaja opastaa viinien maailmaan hellin ottein. 

Juhani Huotari on Helsingissä toimivan Unkarin viiniklubin puheenjohtaja, Vuoden viini -kilpailun tuomariston jäsen ja Helsingin Munskänkarna viiniklubin koulutusvastaava.  Huotari on kirjoittanut unkarilaisen viinikirjan "Unkarin viiniä saavi" (Edita 1998) sekä useita viiniaiheisia artikkeleita Suomi-Unkari lehteen.  Hän on myös vetänyt lukuisia viinimatkoja Unkariin, Saksaan, Itävaltaan, Sloveniaan, Kroatiaan ja viimeisimpänä Sisiliaan. 

Unkari kuuluu Euroopan perinteisiin viinimaihin. Viinitasting-illassa pääset maistamaan asiantuntijan valitsemat viinit, jotka ovat erityyppisiä ja eri puolilta Unkaria.  Tasting sisältää kuutta erilaista laatuviiniä: kolme valkoista, kaksi punaista ja yhden makean jälkiruokaviinin.

Osallistumismaksu 35 e / hlö. Hinta sisältää kuuden viinin tasting asiantuntijan opastuksella ja pientä suolaista. Maksu suoritetaan paikanpäällä tapahtumailtana.

Sitovat ilmoittautumiset 13.10 mennessä. Viinitastingiin otetaan rajallinen määrä osallistujia (25 hlöä), joten varmista nopeasti paikkasi sähköpostiin kulttuurihanat@gmail.com. Ilmoita sähköpostissa osallistujien nimet ja puhelinnumero. Varaukset onnistuvat myös Kellarin ravintolan tiskiltä.

Tastingiin osallistuvat pääsevät 13 e erikoishintaan (norm 15 e) kyseisen illan tapahtumaan: Olavi Virta - Estradilla Jari Pylväinen, kerro halukkuudestasi osallistua esitykseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page